Στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΑ προκρίθηκε η ΑΕΜ μετά την σημερινή νίκη επί του Αμβρακικού Λουτρού με 3-0 .

Μεγάλος πρωταγωνιστικής της αναμέτρησης ήταν ο Κώστας Πιστιόλης που σε διάστημα 9 λεπτών (10΄-19΄), πέτυχε 3 γκολ και οδήγησε την ομάδα του στον τελικό του θεσμού.

Το 1-0 έγινε με την συμπλήρωση των πρώτων 10 λεπτών της αναμέτρησης με τον Πιστιόλη να εκμεταλεύεεται την απόκρουση του Καραγκούνη, μετα από εκτέλεση πέναλτι από τον Μπελεβώνη.

Έξι λεπτά αργότερα μετά από σέντρα του Μπελεβώνη ο Πιστιόλης με σουτ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, για να ολοκληρωθεί το «χατ-τρικ» στο 19΄με κοντινό σουτ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι δυο ομάδες έιχαν από ένα δοκάρι (στο 14΄για την ΑΕΜ ο Γεωργούσης, στο 37΄για τον Αμβρακικό ο Αριστόπουλος), ενώ στο 49΄ ο Γώγα για τον Αμβρακικό αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι.

Διαιτητής: Γκιάφης

Βοηθοί: Βασιλόπουλος, Καλυβόπουλος

 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Α.Ε. Μεσολογγίου: (Γιώργος Ταράσης)

Μανιάτης, Χριστογιάννης (90΄Μάντης), Κολοβάκης, Μπακαδήμας, Ντζιμάνης (72΄Παναγιωτόπουλος Π.), Σωτηρόπουλος, Πιστιόλης (60΄Παναγιωτόπουλος Κ.), Λίτσος, Γεωργούσης (77΄Τσιαντής), Πατίλας, Μπελεβώνης.

Αμβρακικός Λουτρού : (Γιώργος Γιάκος)

Καραγκούνης, Κοκώνης Κ., Νούλας, Σαλμάς, Γιαννοκώστας, Αριστόπουλος (46΄Αλπέντζος), Παγώνης, Στεργίου (46΄Μακρυπίδης), Γώγα, Κοντογιάννης (90΄Καραλής), Κοκώνης Σ. (91΄Ρουστεμάι).