Αναλυτικά όλα όσα είπε στον Libero FM 107.4:

Για το σημερινό συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ με θέμα την αναβολή πλέι οφ και πλέι άουτ:

«Απορώ γιατί το σκεφτόμαστε τόσο πολύ. Όταν διακυυβεύονται τέτοια πράγματα δε πορώδες να καταλάβω τι συζητάμε. Υπάρχει από πλευράς των αρχών μια συγκεκριμένη οδηγία. Η δική μας θέση είναι ξεκάθαρη. Πρέπει να σταματήσουμε μέχρι να το περάσουμε. Είναι απλά τα πράγματα»

Για τη στάση του Ολυμπιακού που θέλει να γίνουν τα παιχνίδια: «Μου ακούγεται παράξενο το σκεπτικό του Ολυμπιακού. Πάνω απ’ όλα είναι το πρόβλημα της υγείας. Όλα τα άλλα έπονται. Θα ακούσουμε τι θα πει, αλλά δε νομίζω να υπάρχει κάποια διαφορετική απόφαση. Ολοι ανησυχούμε και θέλουμε να προλάβουμε οποιοδήποτε κακό».

Για το συμβούλιο που θα γίνει σε κλειστό χώρο παρά τις προειδοποιήσεις: «Είναι αλήθεια ότι δεν έπρεπε καν να μαζευτούμε στο συμβούλιο. Θα πάει ο κ. Μπελεβώνης και του είπα να πάρει μάσκες και να μείνει μακριά από χαιρετισμούς! Είναι ταλαιπωρία να μαζευόμαστε για ένα τέτοιο θέμα».

Για τα δικαστήρια που αποφασίζουν σχεδόν κάθε χρόνο για πολλές υποθέσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Δε θα έπρεπε να υπάρχουν καθόλου, αλλά αυτήν τη στιγμή έχουμε μια Σούπερ Λιγκ πολύ αδύναμη που δε μπορεί να πάρει αποφάσεις για τίποτα σοβαρό. Η ΕΠΟ δεν έχει κρατήσει το επίπεδο, για να μπορεί να παίρνει αποφάσεις. Υπάρχουν πολλά παραθυράκια στους νόμους κι έχουμε πολύ περισσότερους δικηγόρους. Είναι τραγελαφικά πράγματα αυτά. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, από τη στιγμή που υπάρχει αυτή η νοοτροπία, την οποία δεν ακυρώνει ο νόμος καθαρά και ξάστερα. Αν δεν υπάρξει αυστηρότητα από το νόμο και τον κανονισμό, δεν αλλάζει η νοοτροπία μας. Προσπαθούμε να μην ανακατευόμαστε εμείς, αλλά δεν είναι και στο χέρι μας».

Για την πορεία του Παναιτωλικού και τα πλέι άουτ: «Στο δεύτερο γύρο, είχαμε λίγο καλύτερες εμφανίσεις. Φέτος μας κυνηγάει η ατυχία, ίσως και κάποια λάθη στην αρχή με τους παίκτες και το προπονητικό τιμ, που δε μπήκε στο ελληνικό στυλ. Αλλάξαμε παίκτες και προπονητή, φέραμε καινούργιους, αλλά παραμένουμε ανήσυχοι. Τα πλέι άουτ είναι μια πολύ πονηρή κατάσταση. Οι πρώτοι έχουν 30 βαθμούς και οι τελευταίοι έχουν κοντά στους 10, οπότε μπορεί να δημιουργηθεί κάτι προβληματικό, έτσι όπως λειτουργεί το σύστημα. Εμείς δεν ανακατευόμαστε σε διάφορα παιχνιδάκια και μπορεί να έχουμε άσχημα αποτελέσματα. Θα δούμε όμως… Τα μπαράζ αποτελούν τον εφικτό στόχο για εμάς».