Προπονητές στη Super League: Ήταν η πρώτη φορά που προχωρήσαμε στην αλλαγή του format του πρωταθλήματος με την διεξαγωγή των πλέι οφ. Ηταν η πρώτη φορά Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ δεν προχώρησαν σε αλλαγή προπονητή την ίδια σεζόν (σ.σ.: έχει λήξει η κανονική περίοδος).

Όπως αναφέρει η στήλη των παρασκηνίων στο Sportime της Κυριακής, κανείς μας, όμως, δεν υπολόγιζε στον «αόρατο εχθρό» που ‘χει παραλύσει κάθε σκέψη για επανέναρξη του πρωταθλήματος και τον σχεδιασμό των ομάδων. Ευκαιρίας δοθείσης πάμε να αναλύσουμε τα δεδομένα των πάγκων για τη νέα χρονιά.

Οπότε και εφόσον αυτή «σφυρίξει» kick off!

Ολυμπιακός: μετά το Πάσχα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Πέδρο Μαρτίνς. Οι πιθανότητες είναι 70-30 να μείνει στο λιμάνι.

ΠΑΟΚ: έκδηλη ανησυχία προς το πρόσωπο του Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο. «Πονάει» η αποζημίωση. Η ποδοσφαιρική λογική «φωτογραφίζει» διαζύγιο, η οικονομική προσέγγιση οδηγεί σε δεύτερες σκέψεις. Δύσκολα να μείνει, πάντως, ο Πορτογάλος.

ΑΕΚ: έχει γίνει το ραντεβού για την ανανέωση με τον Μάσιμο Καρέρα. Έχουν πέσει και τα νούμερα. ΟΧΙ, όμως, και οι υπογραφές. Δύσκολα να «σπάσει» η verbal agreement!

Παναθηναϊκός: γνωστή η ιστορία. Ο Δώνης ζορίστηκε και λόγω του κορονοϊού και έκανε βήματα πίσω, αλλά ακόμη ο Αλαφούζος δεν έχει αποφανθεί οριστικά. Ένας χρόνος συμβόλαιο απομένει με την αποζημίωση να μην ξεπερνάει τα 5 κατοστάρικα.

ΟΦΗ: συνταγή επιτυχημένη δεν αλλάζει. Για κανένα λόγο, Γιώργος Σίμος και το 2020-’21!

Άρης: η επιλογή του Χαριστέα δικαιώνεται. Μίχαελ Ενινγκ και του χρόνου.

Υπάρχει ακόμη συμφωνία στα λόγια, όχι στα χαρτιά.

Ατρόμητος: μετά τον Αναστασίου θα αποχωρήσει και ο Σάββας Παντελίδης. Πόθος, ο Κάναντι!

Λάρισα: 50-50 να μείνει ο Γρηγορίου αν και δεν «ενοχλεί» τον Κούγια.

Αστέρας Τρίπολης: έχει ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις ανανέωσης με τον Ράσταβατς.

Λαμία: 70-30 να μείνει ο Μάντζιος, ο οποίος ΔΕΝ βιάζεται.

Βόλος: ψάχνει προπονητή. Ξανά στην Ισπανία.

Ξάνθη: αναζητά κόουτς.

Παναιτωλικός: να σωθεί και τυπικά και μετά αλλάζει τον Χάβο.

Πανιώνιος: Βόκολος και του χρόνου ασχέτως κατάληξης!

https://www.sportime.gr/