Το μεσημέρι της Παρασκευής (8/5) η ΕΠΣ Καρδίτσας έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ καταθέτοντας τις προτάσεις της σχετικά με τους δευτεραθλητές και το Κύπελλο.

Αναλυτικά:

ΠΡΟΣ

Ε.Ε /ΕΠΟ

Η Ε.Ε της ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ στη συνεδρίασή της, της 7-5-2020 ομόφωνα αποφάσισε:

1) Εν όψει της τελικής απόφασης, σχετικά με τη Γ΄ Εθνική, που θα ληφθεί στην προσεχή συνεδρίαση της ΕΕ /ΕΠΟ, μετά από προτάσεις των ενώσεων, παρακαλούμε να συζητηθούν τα εξής:

H Ε.Ε/ΕΠΟ στη συνεδρίαση της 29-4-2020, έλαβε απόφαση περί οριστικής λήξης των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και ιδιαίτερα στην Α΄ κατηγορία, την ανάδειξη ως πρωταθλητή του πρώτου της βαθμολογίας κατά το χρόνο της διακοπής των αγώνων, και συγχρόνως προαγωγή του στη Γ΄ Εθνική. Θεωρούμε άδικη την παραπάνω απόφαση, διότι δεν λαμβάνεται υπόψη κανένα κριτήριο, αφού ο πρώτος της βαθμολογίας ανέρχεται κατηγορία χωρίς και μαθηματικά να έχει ανακηρυχθεί πρωταθλητής, διότι σε πολλές ενώσεις εκκρεμούν πολλές αγωνιστικές. Μεταξύ των δυο πρώτων αγώνας για τον β΄ γύρο με τη διαφορά τους στον 1 βαθμό καθώς επίσης και αγώνες play-off.

Αφού η συνέχιση των αγώνων καθίσταται αδύνατη, ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ η την ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ με τις δεύτερες ομάδες της βαθμολογίας, όταν η διαφορά των δύο πρώτων ομάδων είναι μικρότερη των 3 βαθμών.

2) Ανάδειξη κυπελλούχου:

Επειδή για την ολοκλήρωση της διοργάνωσης στην Ένωσης μας υπολείπεται μόνο ο τελικός, ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ Ο ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ να μην αναδειχθεί ύστερα από κλήρωση όπως έχετε αποφασίσει, αλλά ύστερα από αγώνα μεταξύ των σωματείων που έχουν προκριθεί στον τελικό και ο οποίος θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο με την επανέναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

-Ο- -Ο-

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΦΗΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΕΠΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ