Στην έξοδο ο Μαρσιάλ

Μπορεί ο κορονοϊός να πάγωσε τα πάντα για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά η επιστροφή στις προπονήσεις φέρνει και εξελίξεις.

Όλα δείχνουν πως ο Παναιτωλικός ετοιμάζεται για το πρώτο του διαζύγιο εν όψει καλοκαιριού. Ο λόγος για τον Ζοάν Μαρσιάλ.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε αποκτήθηκε ο Γάλλος υπογράφοντας διετές συμβόλαιο. Ωστόσο, μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να το εξαντλήσει με όσα έγιναν στην πορεία της σεζόν.

Σε καμία περίπτωση ο Μαρσιάλ δεν ήταν κακός. Είχε καλά στοιχεία, μπορεί να βοηθήσει αγωνιστικά, αλλά το γυαλί ράγισε από το τρακάρισμα που είχε στις αρχές Ιανουαρίου.  Ο 28χρονος είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα και αυτός ήταν ο λόγος που μπήκε στον πάγο για ένα χρονικό διάστημα.

Μετά από αυτό το τροχαίο ο Μαρσιάλ είχε τέσσερα 90λεπτα, ενώ κόντρα στον Άρη μπήκε απλά για τη… συμμετοχή. Συνολικά αγωνίστηκε 16 φορές φέτος στο πρωτάθλημα και είχε ένα γκολ, ενώ έπαιξε και σε τέσσερα ματς Κυπέλλου.

Τέλος, ο Παναιτωλικός είναι αναγκασμένος να περιμένει τις εξελίξεις για να προχωρήσει το μεγαλύτερο μέρος του σχεδιασμού του. Πρώτα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής του στη Super League 1, το οποίο σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από το εάν θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα ή όχι.

https://www.sportime.gr/