Με καλό μάτι βλέπει ο Λευτέρης Αυγενάκης την πρόταση του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ ΟΦΗ για παρουσία οπαδών στα γήπεδα στο στο 20% της χωρητικότητας του κάθε γηπέδου. Αυτό τόνισε ο Υφυπουργός Αθλητισμού σε δηλώσεις του.

«Είναι βέβαιο ότι το ποδόσφαιρο έχει συνδεθεί με τον κόσμο. Με την ένταση, το πάθος, τη συγκίνηση ίσως και την αποδοκιμασία κάποιες φορές. Η πρόταση του Ηλία Πουρσανίδη είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση, παρότι αυτή την ώρα πρέπει πρώτα να καλύψουμε μια σειρά από άλλα που πρέπει να προηγηθούν για να μπορέσουμε να τη συζητήσουμε.

Αυτή την ώρα είμαστε μπροστά στο β΄στάδιο των ομαδικών προπονήσεων, μετά η διοργανώτρια αρχή πρέπει να αποφασίσει το αν και πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα και να προετοιμάσουμε τα επόμενα βήματα. Εδώ είμαστε να το συζητήσουμε πάντοτε με σεβασμό στις απόψεις, συμβουλές και κατευθύνσεις των ειδικών. Και πάλι με σεβασμό και επιχειρήματα, όταν έρθει εκείνη η ώρα θα μιλήσουμε και πάλι μαζί τους για να δούμε αν και κατά πόσο μπορούμε να προχωρήσουμε σε ένα τέτοιο σχέδιο. Έχουμε δρόμο, αλλά οτιδήποτε ακούγεται από χείλη σοβαρών στελεχών δε μένει αναξιοποίητο. Όλα καταγράφονται και εδώ είμαστε να το συζητήσουμε, ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Αυγενάκη.