πανδημία του κορωνοϊού έχει υποχωρήσει αισθητά στη χώρα μας και αυτό κάνει τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας 1 να ελπίζουν ακόμη σε παρουσία θεατών στις εξέδρες στα ματς των πλέι οφ και πλέι άουτ.

Συζητήθηκε ξανά το θέμα στο Δ.Σ. της Πέμπτης (28/5), ώστε να βρίσκεται στις κερκίδες το 20% του κόσμου που μπορεί να φιλοξενηθεί στα γήπεδα και για να ξεφύγουν αυτά από τις εικόνες… νεκροταφείου, συνεπώς θα κατατεθεί το σχετικό αίτημα στην κυβέρνηση.

Παράλληλα, αποφασίστηκε στην πρεμιέρα των πλέι οφ/πλέι άουτ να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή ως φόρος τιμής στα θύματα του κορωνοϊού. 

«Στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης, αποφασίστηκε ομόφωνα ότι θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της πανδημίας του κορονοϊού, σε όλους τους αγώνες της 1ης Αγωνιστικής Ημέρας των Play Off και των Play Out.

Πραγματοποιήθηκε η ηλεκτρονική κλήρωση των Play Out.

Εγκρίθηκαν ομόφωνα το αγωνιστικό πρόγραμμα 1ης-3ης Αγωνιστικής Play Off Super League και 1ης αγωνιστικής Play Out Super League», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Λίγκας για το Δ.Σ.