Η μεταγραφή του Ιανουαρίου. Φάρλεϊ Ρόσα. Ο Βραζιλιάνος αναγεννήθηκε στο Αγρίνιο. Σαν το σπίτι του ένα πράγμα. Πλέον το όνομα του είναι σημειωμένο στο μπλοκάκι ανθρώπων άλλων ομάδων και στο Αγρίνιο έχουν ήδη μετανιώσει που του έκαναν συμβόλαιο μόνο για έξι μήνες.

Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και ο Παναιτωλικός θα τον χάσει χωρίς να πάρουν ευρώ, ένα πολύτιμο…. περιουσιακό του στοιχείο. Ευελπιστεί να ρεφάρουν τη χασούρα από αλλού.

Το Sportime γράφει για τους ποδοσφαιριστές που οι Αγρινιώτες έχουν βάλει στη… βιτρίνα τους, ενόψει της δύσκολης ομολογουμένως, καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

ΛΙΑΒΑΣ: Το πολυεργαλείο!

Το next big thing των Αγρινιωτών. 19 χρονών από τα σπλάχνα του Παναιτωλικού, μετράει ήδη 12 συμμετοχές στη Super League 1 και 2 στο κύπελλο. Πολυεργαλείο. Αγωνίζεται τόσο ως δεξί (αλλά και αριστερό) μπακ όσο και ως αμυντικός χαφ, ενώ έχει παίξει κατ’ ανάγκη και ως στόπερ. Είναι δεδομένο οτι κάποια στιγμή θα αγωνιστεί σε μεγάλο κλαμπ. Το συμβόλαιο του λήγει το 2023 και ήδη το όνομα του ακούστηκε για την ΑΕΚ. Και δεν είναι μόνο η Ενωση… Στο Αγρίνιο ξέρουν ότι κάποια στιγμή θα σκάσει πρόταση για τον νεαρό αμυντικό και αν ικανοποιηθούν οικονομικά δεν θα του κόψουν το μέλλον του.

ΑΡΙΓΙΜΠΙ: Έχει καλά κονέ!

Το καλοκαίρι τον απέκτησε ο Παναιτωλικός. Ο Αμερικάνος winger έχει συμβόλαιο και για την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν, αλλά δύσκολα θα παραμείνει στο Αγρίνιο. O εκπρόσωπος του έχει καλές… άκρες, όπως ακούγεται. Hδη στο Αγρίνιο είχαν μια επίσημη πρόταση τον Γενάρη από την Χαποέλ Μπερ Σεβά, αλλά η μετακόμιση του στο Ισραήλ δεν προχώρησε, αφού ο ποδοσφαιριστής κόπηκε στα ιατρικά εξαιτίας ενός τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε αρκετά η αλήθεια είναι, αλλά φαίνεται πως τον ξεπέρασε. Ενδιαφέρον προέκυψε και από ομάδα της Κίνας, αλλά λόγω κορονοϊού παρέμεινε… ενδιαφέρον. Ο Αμερικάνος ψάχνεται για να φύγει και οι Αγρινιώτες δεν θα τον κρατήσουν με το ζόρι. Με το ανάλογο αντίτιμο βέβαια.

ΝΤΑΛΣΙΟ: Για παραπάνω

Χαμένος στην γενική μετριότητα στο πρώτο μισό της σεζόν, αλλά με Χάβο αναγεννήθηκε κι αυτός. Ο Μακεδόνας τεχνικός το πιστώνεται, αφού ήταν εκείνος που μετά από πολλές δοκιμές και συζητήσεις μαζί του, βρήκε τη θέση που του ταιριάζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πέρασε από τα εξτρέμ, από 10αρι, από εσωτερικός μέσος και εντέλει καθιερώθηκε και βοήθησε τα μέγιστα ως εξάρι. Μπορεί να μην επιβεβαίωσε εκείνους που στα ξεκινήματα του τον χαρακτήρισαν νέο Νάνι, ωστόσο ο 24χρονος Πορτογάλος είναι για παραπάνω. Το συμβόλαιο του λήγει το επόμενο καλοκαίρι (2021). Ηδη υπάρχουν κλαμπ του εξωτερικού που τον καλοβλέπουν και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να χτυπήσουν την πόρτα της ΠΑΕ Παναιτωλικός για να τον αγοράσουν.

https://www.sportime.gr/