Βελτιώσεις στον χλοοτάπητα του γηπέδου Καλυβίων (foto)

Στο γήπεδο Καλυβίων το οποίο επισκεφθήκαμε χθες, ο χλοοτάπητας βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, μετά την επανασπορά γκαζόν και τις καλλιεργητικές φροντίδες που έγιναν πριν λίγες εβδομάδες, προκειμένου να ετοιμαστεί ο αγωνιστικός χώρος για την προσεχή ποδοσφαιρική χρονιά.

Είχαν προηγηθεί εργασίες καταστροφής αγριόχορτων, ψεκασμοί ζιζανίων για να πετύχει η σπορά του γκαζόν, έγιναν λιπάνσεις και το πρώτο ¨κούρεμα¨ του χλοοτάπητα, ενώ εντός της τρέχουσας εβδομάδας θα γίνει και δεύτερη κοπή. Επίσης γίνεται συχνό πότισμα με το αυτόματο σύστημα ποτίσματος που διαθέτει το γήπεδο, για την ανάπτυξη του χλοοτάπητα.

Εκτός γηπέδου όπως πληροφορηθήκαμε, προγραμματίζονται προσεχώς εργασίες κοπής αγριόχορτων, ώστε να καθαριστεί η αθλητική εγκατάσταση σε όλα τα σημεία.

Εγγραφή Σωματείων σε ψηφιακή πλατφόρμα της Γ.Γ.Α.

Από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ Καλυβίων γίνονται ενέργειες ώστε να συγκεντρωθούν τα αναγκαία έγγραφα που αφορούν την εμπρόθεσμη εγγραφή του σωματείου στο «Μητρώο Αθλητικών Σωματείων»,  της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Συγκεκριμένα σας παραθέτουμε το με αριθμό πρωτ. 10281/20-5-2020 έγγραφο της Ε.Π.Ο. για την ειδική αθλητική αναγνώριση των σωματείων.

https://kalyvia.gr/