Ομόφωνα στηρίζεται πλέον το αίτημα να επιτραπεί παρουσία κόσμου στα παιχνίδια που απομένουν για το πρωτάθλημα.

Στο σημερινό Δ.Σ. της Super League εκφράστηκε απ’ όλες τις ομάδες η βούληση για αίτημα στην κυβέρνηση και τις αρμόδιες υγειονομικές Αρχές να ανοίξουν ξανά οι εξέδρες.

Κάτι που -εφόσον γίνει δεκτό- θα ισχύσει υπό προϋποθέσεις και συγκεκριμένα με πλαφόν τις 8.000 κόσμου (ανεξαρτήτως αν το 20% της χωρητικότητας είναι μεγαλύτερος αριθμός) και διεξαγωγή των αντίστοιχων αγώνων με αυτούς που έχουν γίνει ως τώρα επίσης χωρίς θεατές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Σε συνέχεια προηγούμενης ομόφωνης απόφασής του, το Δ.Σ. της Super League επιβεβαίωσε ομόφωνα (με τη θετική ψήφο και των 14 ΠΑΕ – μελών του) τη βούλησή του περί διεξαγωγής των λοιπών αγώνων  των ομάδων της Super League της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (2019-20) με την παρουσία φιλάθλων.

Εισήγησή μας είναι να επιτραπεί η είσοδος φιλάθλων μέχρι του 20% της συνολικής χωρητικότητας του οικείου γηπέδου, αλλά μέχρι ανωτάτου ορίου 8.000 φιλάθλων.

Περαιτέρω απόφασή μας είναι όπως οι αγώνες του β΄ γύρου των playoffs γίνουν χωρίς παρουσία φιλάθλων εφόσον οι αντίστοιχοι αγώνες του α΄ γύρου των playoffs αντιστοίχως έγιναν χωρίς την παρουσία φιλάθλων, πλην αν και οι δυο διαγωνιζόμενες ομάδες συμφωνήσουν εγγράφως για το αντίθετο.

Ομόφωνα αποφασίστηκε ότι ο αναβληθείς αγώνας ΞΑΝΘΗ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24/6/2020 και ώρα 20:00.