Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

Την Κυριακή 28 Ιουνίου η γυναικεία ομάδα μας στέφθηκε πρωταθλήτρια, επικρατώντας της ομάδας Α.Ο. Σχερία Κέρκυρας με σκορ 31-51 στον τελικό του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΒΔΕ που διεξήχθη στο ΔΑΚ Πρέβεζας, κερδίζοντας συγχρόνως την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία γυναικών μπάσκετ.

 Ιστορική στιγμή για το σύλλογό μας, την πόλη μας και για το Αγρινιώτικο μπάσκετ, που για πρώτη φορά, γυναικεία ομάδα από την πόλη του Αγρινίου θα συμμετέχει στην Α2 Εθνική κατηγορία γυναικών μπάσκετ.
 Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο με διαφορά 14 πόντων. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα της Κέρκυρας ισορρόπησε το παιχνίδι και το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 19-27. Στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτριες μας με καθαρό μυαλό αύξησαν τη διαφορά σε διψήφιο νούμερο, διατηρώντας τη μέχρι το τέλος του αγώνα.
 Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα της Α.Ο. Σχερία Κέρκυρας.
 Πολλά συγχαρητήρια στις παίκτριες μας και στο τεχνικό επιτελείο.
 Ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμαρχο της πόλης μας Παπαναστασίου Γεώργιο, τον Αντιδήμαρχο Ζαρκαβέλη Χρήστο και την υπεύθυνη του ΔΑΚ Αγρινίου Τσώνη Μαρία, για την έμπρακτη στήριξή τους στην ομάδα μας,καθώς επίσης και την Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε για την άρτια οργάνωση του τελικού στο Δ.Α.Κ Πρέβεζας.
 Ελπίζουμε ο κόσμος του Αγρινίου να αγκαλιάσει και αυτός την ομάδα μας και να γίνει συνοδοιπόρος στο ταξίδι μας στην Α2.
 Δεκάλεπτα: Α:7-21 Β:12-6 Γ:4-9 Δ: 8-15.
ΣΧΕΡΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Κώστας Παπαϊωάννου): Βάλκη 2, Γκίνη, Χούτα 4, Γυμνοπούλου 1, Φαγογένη 2, Νερατζάκη 4, Σκαρτσίλη, Καζιάνη 2, Καλτσά, Παναγιωτίδου 8, Βοντετσιάνου 2, Ντίνη 6.
Αργοναύτες Αγρινίου (Βασίλης Ζαρκάδας – Θανάσης Παπαθανασόπουλος-Αποστόλης Μπουρνάζος): Λέρη 4, Δάσκάλου Μ., Βασιλείου 4, Καραγιάννη Χ., Στεργίου 10 (2), Δασκάλου Ε. 3, Τίτου 20 (2), Καραγιάννη Α., Καραγιάννη Μ. 10, Μολώνη.