Η “χανιώτικη” Ασή Γωνιά, που συμμετέχει στα τοπικά πρωταθλήματα του Ρεθύμνου με παρουσίες και στη Δ’ Εθνική, ανακοίνωσε την συνέχιση της συνεργασίας με τον Αγρινιώτη προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Η Διοίκηση του Σωματείου μας αποφάσισε τη συνέχιση της συνεργασίας και την νέα αγωνιστική χρονιά με τον προπονητή της ομάδα μας Χρήστο Βασιλείου . Έχοντας ήδη μία επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν και με την σωστή καθοδήγησή του, είμαστε βέβαιοι ότι η ομάδας μας θα πραγματοποιήσει τους στόχους της.
Του ευχόμαστε Καλή δύναμη και κάθε επιτυχία.

Το βιογραφικό του Χρήστου Βασιλείου

Ο Χρήστος Βασιλείου γεννήθηκε το 1961 στο Αγρίνιο και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Παναιτωλικό σε μικρή ηλικία, ενώ το καλοκαίρι του 1983 μετεγγράφηκε στον Παναθηναϊκό. Ο Βασιλείου αγωνίστηκε 2 σεζόν στο «τριφύλλι» (κατέκτησε το ντάμπλ το 1984), μετακομίζοντας το 1985 στον ΟΦΗ, όπου αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας το 1987. Επέστρεψε στον Παναθηναϊκό για ένα εξάμηνο, για να ακολουθήσει ο Απόλλων Αθηνών και ο Ολυμπιακός Βόλου. Συνολικά έλαβε μέρος σε 110 παιχνίδια της Α’ Εθνικής, ενώ ακόμη έπαιξε στη Β΄ και τη Δ’ Εθνική, με την ΕΑΡ και τη Ζάκυνθο, αντίστοιχα. Είναι μια φορά διεθνής και συγκεκριμένα στη φιλική αναμέτρηση Ισπανία-Ελλάδα (3-1), που έγινε στις 24 Σεπτεμβρίου του 1986 στο Χιχόν. Σαν προπονητής, έχει εργασθεί στις ομάδες Παναιτωλικός, Φωκικός, Ζάκυνθο, ΠΑΣ Πρέβεζα, Βόνιτσα, Ήφαιστο Αγρινίου, ΑΕ Μεσολογγίου, Όμηρο Νεοχωρίου, ενώ το τελευταίο διάστημα δούλεψε στο Αγγυλόκαστρο (Α’ τοπικό Αγρινίου) και στη Φλόγα Παλιομάγγινας (Α’ τοπικό Αγρίνιο). Η μεγαλύτερή του επιτυχία σημειώθηκε το 2008-09, όταν ανέβασε τον Πλατανιά Χανίων στη Γ΄ Εθνική. Στην Επισκοπή δούλεψε τρεις διαφορετικές περιόδους, με την αρχή να γίνεται το καλοκαίρι του 2004 όπου έμεινε για δυόμισι χρόνια. Ακολούθησε η 2η θητεία του τη σεζόν 2010-2011 και η 3η τη σεζόν 2016-17 και ο ξεκίνημα της σεζόν 2017-18, για να ακολουθήσει ένα δίμηνο πο πέρασε από τον πάγκο του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, γένι