Η πλούσια καριέρα του Βαγγέλη Νταραντούμη στα γήπεδα του νομού Αιτωλοακαρνανίας ανήκει στο παρελθόν. Ο κεντρικός αμυντικός που την σεζόν 2019-20 ήταν στο ρόστερ του ΑΟ Ζευγαρακίου, ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, μετά από σχεδόν 27 χρόνια προσφοράς στους αγωνιστικούς χώρους.

DSC05313

Ο Βαγγέλης Νταραντούμης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ερασιτεχνική ομάδα του Παναιτωλικού το 1993. Στην συνέχεια αγωνίσθηκε σε Ήφαιστο Αγρινίου, ΠΑΟΚ Καλυβίων, Αστέρα Αγρινίου, Άρη Μεσάριστας, Κεραυνός Ποταμούλας, ΑΟ Παπαδατών, Θύελλα Αγίου Ανδρέα, Κεραυνός Γαβαλούς, ΠΑΣ Νεάπολης, Αστέρας Καμαρούλας, Απόλλων Δοκιμίου, ΠΑΟ Αγρινίου, και ΑΟ Ζευγαρακίου

Ζευγαρακι

«Μετά από 27 χρόνια ως ποδοσφαιριστής στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ αποφάσισα ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποσυρθώ. Έζησα πολλές όμορφες στιγμές στο χώρο του ποδοσφαίρου, έκανα πολλούς φίλους. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα μαζί τους. Ευχαριστώ επίσης και τις ομάδες που με επέλεξαν στο ρόστερ τους», δήλωσε στο Agriniogoal.gr, ο Βαγγέλης Νταραντούμης.