Με αφορμή την γενική συνέλευση της ΕΠΣΑ, η Αιτωλοακαρνανική Ποδοσφαιρική Αναγέννηση εκφράζει την αγανάκτησή της για τα όσα έγιναν πριν την συνέλευση, και γιατί κόπηκαν ομάδες οι οποίες είχαν στείλει πληρεξούσια. Επίσης ευχαριστεί τα σωματεία που βρέθηκαν στο πλευρό της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Για μία ακόμα χρονιά μια Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας έγινε με αδιαφανείς όρους και το αποτέλεσμα, ήταν υπέρ της Διοίκησης, αλλά με αρκετές “σκιές”.
Οι ομάδες έλαβαν το φάκελο της πρόσκλησης της Γενικής Συνέλευσης, όμως χθες μάθαμε ότι δε μπορούν όλες αυτές που πήραν τα χαρτιά να ψηφίσουν. Αναρωτιόμαστε με ποιο σκεπτικό εστάλησαν οι συγκεκριμένοι φάκελοι σε ανθρώπους που κανονικά δεν έπρεπε να παραλάβουν τα στοιχεία που αφορούσαν το Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό.
Κόπηκαν έτσι ομάδες οι οποίες έστειλαν πληρεξούσια, όλως τυχαίως από την πλευρά μας και δεν είμαστε σίγουροι ότι τηρήθηκαν τα ίδια κριτήρια για ομάδες που στήριξαν την πλευρά της διοίκησης.
Εκτός αυτού επί της διαδικασίας υπήρξαν ενστάσεις, οι οποίες όπως ενημερωθήκαμε, θα εξεταστούν. Περιμένουμε λοιπόν να δούμε τι θα γίνει με το συγκεκριμένο θέμα, καθώς το πρωί της Πέμπτης η Ένωση ανακοίνωσε το αποτέλεσμα στην επίσημη ιστοσελίδα της. Δεν ξέρουμε αν στην Ένωσή μας έχουν αλλάξει οι Νόμοι και δίνεται η δυνατότητα σε εν ενεργεία ποδοσφαιριστές να ψηφίζουν για λογαριασμό της ομάδας τους, όπως συνέβη στην περίπτωση του Παναμβρακικού Μπούκας.
Μήπως οι ενστάσεις εξετάστηκαν και απορρίφθηκαν ή μήπως δε συνέβη αυτό και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ανακοίνωση νέου αποτελέσματος;
Σε κάθε περίπτωση δε μπορεί να καταστρατηγούνται οι κανόνες και να ανακοινώνεται με τον πλέον επίσημο τρόπο ένα αποτέλεσμα, το οποίο δεν είναι καθαρό.
Τα στοιχεία όπως ενημερωθήκαμε την ώρα της διαδικασίας έχουν καταγραφεί και εμείς περιμένουμε, από τη λαλίστατη πλέον διοίκηση της Ένωσής μας, τις αποφάσεις.
Δε μπορούμε να παραβλέψουμε όμως το γεγονός ότι η δυσαρέσκεια των ομάδων προς τη διοίκηση, είναι εδώ και καιρό μεγάλη. Υπάρχουν 26 ομάδες που καταψήφισαν το διοικητικό απολογισμό και 4 ακόμα που δήλωσαν παρόν. Ουσιαστικά αυτή η θεωρητικά μειοψηφία δεν είναι αμελητέα.
Γνωρίζουμε τα προβλήματα. Τα αναδείξαμε και πολλές ομάδες πείστηκαν από τα επιχειρήματά μας. Υπάρχουν φυσικά και ομάδες που δεν πείστηκαν ή ακόμα είναι δέσμιες των αποφάσεων που αναμένουν στο άμεσο μέλλον.
Σε κάθε περίπτωση θα είμαστε εδώ και θα αγωνιζόμαστε να αλλάξουμε το “συρρικνωμένο” ποδόσφαιρο του Νομού μας.
ΥΓ. Προσωπικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα σωματεία που στήριξαν την προσπάθειά μας και βρέθηκαν στο πλευρό μας σε αυτή τη διαδικασία.

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ