Την παραμονή του στη Super League πανηγυρίζει ο Παναιτωλικός που για πρώτη φορά στην ιστορία του κέρδισε στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο (0-2).

Ο Παναιτωλικός πέρασε με 2-0 από την έδρα του Πανιωνίου, έκανε άλμα παραμονής κι έσπρωξε την ομάδα της Νέας Σμύρνης προς τη SuperLeague 2.

Oι γηπεδούχοι έκαναν μια κάκιστη εμφάνιση και δεν φάνηκαν αντάξιοι των προσδοκιών στο ίσως κρισιμότερο ματς της χρονιάς.

Έτσι, ψάχνουν ένα θαύμα καθώς πρέπει να κερδίσουν στο Περιστέρι τον Ατρόμητο και την ίδια ώρα να μην κερδίσει η Ξάνθη στην Λάρισα.

Στο 38’ ο Ευαγγέλου έδωσε πέναλτι υπέρ του Παναιτωλικού και ο Μπαΐροβιτς από την άσπρη βούλα έκανε το 0-1.

Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και στο 49ο λεπτό, ο Τζανακάκης έδωσε στον Ρόσα, αυτός του επέστρεψε την μπάλα και ο Έλληνας μπακ από το ύψος της περιοχής νίκησε με ωραίο σουτ τον Κότνικ για το 2-0.

ΣΚΟΡΕΡ: 40′ πέν. Μπραϊροβιτς, 49′ Τζανακάκης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 38′ Ευαγγέλου – 43′ Ντάλσιο, 45′ Λιάβας, 68′ Ντουάρτε, 86′ Ταχάρ, 90’+3′ Ντίας

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Διαιτητής: Ευαγγέλου

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Ρέντζας, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος (83’ Γρίβας), Παπανικολάου, Οικονομίδης, Μαξίμοβιτς, Λυμπεράκης (Μιλόγιεβιτς), Τσιλούλης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Φερνάντες, Τζανακάκης (73’ Μιμίτο), Κωνσταντόπουλος, Παρράς, Λιάβας, Ταχάρ, Ντάλσιο (81’ Αριγίμπι), Ντίας, Ντουάρτε (81’ Λούσερο), Ρόσα, Μπαΐροβιτς.

https://www.sportime.gr/