Είναι «σκάρτα» 20, δεν τα έχει κλείσει ακόμη, όμως συγκαταλέγεται στους «παλιούς» του Παναιτωλικού και όχι μόνο. Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάβα, που «τρέχει» τη 2η σεζόν του στη μεγάλη κατηγορία με την «κυανοκίτρινη» φανέλα και δείχνει σαν έτοιμος από καιρό. Στα play out κατέθεσε τα… διαπιστευτήριά του και ως στόπερ και μετά το 2-0 επί του Πανιωνίου, τα «καναρίνια» εξασφάλισαν επί της ουσίας την παραμονή τους (φαντάζει απίθανο να γίνουν τα μπαράζ του 13ου της Super League με τον 2ο της Super League 2, με γνώμονα πως η δεύτερη κατηγορία έχει από καιρό αναστείλει τη λειτουργία της).

Κάτι που αποτελεί δικαίωση και για τους πιτσιρικάδες της ομάδας, ενώ ας μην ξεχνάμε πως απέκτησαν «μέταλλο» για το μέλλον. Και τι «μέταλλο», αφού ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά σε ματς που η μπάλα ζυγίζει… τόνους. «Ακόμη δεν έχουμε πετύχει τον σκοπό μας. Δεν ξέρω αν θα γίνουν μπαράζ που λένε ή όχι. Δεν μας ενδιαφέρει. Εμείς πάμε να κερδίσουμε και το τελευταίο ματς για να είμαστε σίγουροι. Ακόμη δεν έχει τελειώσει κάτι», είπε ο νεαρός στο gazzetta.gr, λίγο μετά τον αγώνα της Νέας Σμύρνης. Και συνέχισε. «Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά, αλλά ήμασταν αποφασισμένοι να αλλάξουμε τα δεδομένα. Υπήρξαν δυσκολίες, όμως ποτέ δεν τα παρατήσαμε. Και δεν τα παρατάμε. Δεν θα αφήναμε ποτέ να πέσει ο Παναιτωλικός. Ποτέ. Θα κάναμε και θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας», ήταν τα λόγια του.

Ο μικρός πλέον έχει… μεγαλώσει. Βγαίνει μπροστά και ας μην ξεχνάμε πως σε πολλά ματς τον έχουμε δει και ως αρχηγό. Σε τόσο μικρή ηλικία αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και ευθύνες. «Είναι άγχος να έχεις το περιβραχιόνιο; Βάρος; Πολλοί το λένε και με ρωτάνε για αυτό. Που είμαι νεαρός και τέτοια. Ισα ίσα. Είναι τιμή μου και να σου πω κάτι, γουστάρω να παίζω με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Παναιτωλικό. Το θέλω», μας υπογράμμισε.

https://www.gazzetta.gr/