1ST KORPI WATER FOOTBALL SUMMER SCHOOL 2020

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε φέτος το πρώτο summer school του Αίαντα Αλυζίας στην Κανδήλα Ξηρομέρου το διάστημα 10-13 Ιουλίου. Στο ποδοσφαιρικό αυτό σχολείο συμμετείχαν 52 αθλητές από πολλά χωριά του Ξηρομέρου (Κανδήλα, Μύτικας, Βάρνακας , Παναγούλα, Μοναστηράκι, Αστακό, Βόνιτσα, Πάλαιρο, Χρυσοβίτσα και την Άρτα). Προπονητές του καμπ μας ήταν οι Λεκατσάς Νίκος, Κρινιτσας Αντώνης , Τζέλης Γρηγόρης, Φιλήμονας Βασιλαρκης, Χαλιμας Γίωργος , Πήλιος Σπύρος .

Οι μικροί αθλητές χωρίστηκαν σε 4 ηλικιακά γκρούπ και πραγματοποίησαν 5 προπονήσεις (τεχνική-τακτική – φυσική κατάσταση), εργομετρικά τεστ, σεμινάριο διατροφής και ψυχολογίας , βιντεοαναλύση των αγώνων που έπαιξαν και δύο φιλικούς αγώνες με αντίπαλο την ακαδημία του Παναιτωλικού – Ελπίδων και του Αθλόπολις Πρέβεζας. Ευχάριστη έκπληξη για τους μικρούς αθλητές μας αποτέλεσε η επίσκεψη των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών Γιώργου Λιάβα , Μάκη Μπακαδήμα , Σπύρου Γεωργούση και Δημήτρη Θεοδωρόπουλου οι οποίοι έπαιξαν στην προπόνηση, μίλησαν και φωτογραφήθηκαν  με τους αθλητές του καμπ .

Προσπαθήσαμε σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα να δείξουμε στα παιδιά τον τρόπο που δουλεύει μια επαγγελματική ομάδα παράλληλα να τα βελτιώσουμε σε ατομικό επίπεδο αλλα κυρίως να τα κάνουμε να αγαπήσουν το άθλημα του ποδοσφαίρου και να αναπτύξουν τα κοινωνικά τους χαρακτηριστικά. Αρωγοί σε αυτοί την προσπάθεια μας ήταν οι γονείς των παιδιών που τα στήριξαν όλες αυτές τις μέρες των διπλών προπονήσεων.

Ο σύλλογός μας θελει να ευχαριστήσει τα παιδιά , τους γονείς και σε όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια μας αυτή. Επίσης τους υπεύθυνους  των ακαδημιών που συμμετείχαν Γεράσιμο Μπότσιο (Αναγέννηση Αστακού),Παναγιώτη Πετρόπουλο (ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου), Κώστα Φραδέλο(ΑΟ Παλαίρου), Αρη Φερεντίνο (Αμβρακικο Βόνιτσας)  .Ακόμη ένα μεγάλο ευχαριστώ στον τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας του Παναιτωλικού και την ΠΑΕ Παναιτωλικός για την συμμετοχή τους στο καμπ.

Πιο συγκεκριμένα :

Τους χορηγούς

  1. Νερά Κορπή
  2. Cuba beach bar
  3. Alila tales and spirits
  4. Mango beach bar
  5. Κάβα ποτών Καββαδας Λευκάδα
  6. Ostrella εστιατόριο
  7. Alexander- Paxinos room
  8. Ηλιοτρόπιο Διονύσης και Δημήτρης Καυμενακης
  9. Ψαροταβέρνα Φάρος Μύτικας
  10. El barrio
  11. Sunrise beach bar
  12. Ποδοσφαιρακια Γρίβας Δημήτρης
  13. Mare Amare café
  14. Φαρμακείο Ταπραντζή Χριστίνα
  15. Copy Mania Στάθης Σταθόπουλος

Τους χορηγούς επικοινωνίας:

  1. ΑΧΕΛΩΟΣ TV
  2. WEB SPORTS

Ευχαριστούμε τέλος το Δήμο Ξηρομέρου και την ενορία της Κανδήλας.

Το βίντεο με τα στιγμιότυπα :  https://www.youtube.com/watch?v=gbV-dmbpIm8