Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Αστέρα Καμαρούλας γνωστοποίησε ότι ο σχεδιασμός της ομάδας για την νέα σεζόν έχει ξεκινήσει, με στόχο ο Αστέρας να παρουσιαστεί πανέτοιμος στο ξεκίνημα της Α΄κατηγορίας

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Ο σχεδιασμός της ομάδας μας ενόψει της νέας χρονιάς είναι σε εξέλιξη. Ήδη η Διοίκηση του  Συλλόγου έχει έλθει σε συμφωνία με τους περισσότερους παίκτες, ενώ θα υπάρξουν συναντήσεις και με όλους τους υπόλοιπους για τον ίδιο λόγο.

Η μεγάλη περσινή πορεία  που οδήγησε την ομάδα στα σαλόνια της Α΄Κατηγορίας, εξάλλου, οφείλεται αποκλειστικά στην προσπάθεια αυτών των παιδιών και του προπονητή Παναγιώτη Βραχωρίτη. Αν σ΄ αυτό προσθέσουμε και το εξαιρετικό κλίμα που υπήρχε, τότε έχουμε την συνταγή της επιτυχίας. Με την ίδια ρότα λοιπόν οι διοικούντες θα πορευτούν και φέτος. Δικαιωματικά όλοι οι ποδοσφαιριστές μας, αν και οι ίδιοι το επιθυμούν, έχουν θέση και ρόλο στην καινούργια προσπάθεια.
Ο Αστέρας φιλοδοξεί να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός στην επανεμφάνιση του μετά 40 χρόνια στη κορυφαία κατηγορία του Τοπικού μας Πρωταθλήματος. Γι΄αυτό τον λόγο κάνει και φέτος ό,τι όλα τα προηγούμενα χρόνια. Οργανώνεται από νωρίς, επιλέγει τους νέους του παίκτες με αυστηρά κριτήρια (όχι αποκλειστικά αγωνιστικά), χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης με όσους συνεργάζεται.
Ευελπιστεί έτσι ότι η γλυκιά περιπέτεια που αρχίζει τον Σεπτέμβριο θα έχει μια πολύ καλή κατάληξη.
ΠΑΝΤΑ με δουλειά, ταπεινότητα και αθλητικό ήθος.
Καλή ποδοσφαιρική χρονιά.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου