Το νέο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου 2020-21 ξεκίνησε για τον Αστέρα Μεσολογγίου τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 το απόγευμα, στην επίσημη “πρώτη” της ποδοσφαιρικής ομάδας, στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Μεσολογγίου. Λόγω των νέων συνθηκών που επικρατούν παγκοσμίως, οι υποχρεώσεις της ομάδας ξεκίνησαν νωρίτερα όσο ποτέ άλλοτε, με την ευχή όλων μας να επανέλθει σύντομα η κανονικότητα πλήρως σε όλο το κόσμο.

Μέσα σε ένα ζεστό και ευδιάθετο κλίμα, νέοι και παλιοί παίχτες της ομάδας συγκεντρώθηκαν υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Ιωάννη Ντζιβανάκη. Με νέα πρόσωπα που πρόκειται να ανακοινωθούν στις επόμενες μέρες από τη Διοίκηση, με πολλούς παίκτες από το περσινό ρόστερ αλλά και με κάποιες απουσίες παικτών οι οποίοι αναμένονται να ενσωματωθούν στις επόμενες μέρες στην προετοιμασία, ξεκίνησε το φετινό ταξίδι της ομάδας μας.

Μετά το καθιερωμένο καλωσόρισμα της Διοίκησης, ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της ομάδας και ανακοινώθηκε στους παίκτες το πρόγραμμα των προπονήσεων για τη φετινή προετοιμασία.

Παρόντες στη πρώτη συγκέντρωση ήταν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Σταμάτης και ο έφορος Βασίλης Σταμάτης, όπου ευχήθηκαν σε όλους τους παίχτες και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες.