Με την ολοκλήρωση και των θερινών τμημάτων η σχολή τερματοφυλάκων , Agrinio Goalkeepers Academy έκλεισε θετικά μια δημιουργική σεζόν . Το Agriniogoal βρέθηκε στις εγκαταστάσεις «Ακαρνάν» , έδρα της σχολής και συνομίλησε με τους εκπαιδευτές της σχολής Κώστα Νικολαΐδη και Γιάννη Καραβασίλη .

117316304_2643745449273421_1414442208137233805_n

 

Agriniogoal : Πείτε μας τις εντυπώσεις σας για την πρώτη σεζόν λειτουργίας σας .

 

            Κ.Ν.: Ήταν μια δημιουργική σεζόν . Η σχολή μας, δέχτηκε έναν ικανοποιητικό αριθμό μαθητών με προσόντα και ταλέντο που παρά τις δυσκολίες των καιρών ανταποκρίθηκαν θετικά στις προδοκίες μας . Τόσο τα χειμερινά όσο και τα θερινά τμήματα αποτελούνταν από διαφορετικά ηλικιακά μεγέθη και η δόμηση της προπόνησης ήταν σχεδιασμένη σε κάθε ηλικακή κατηγορία .

 

            Agriniogoal : Υπάρχει ταλέντο στην περιοχή μας ;

 

            Γ.Κ. : Ταλέντο υπάρχει αρκετό και ο στόχος της σχολής μας είναι σιγά σιγά , με μεθοδευμένη και σωστή δουλειά να αναδεικνύει αυτό . Ήδη ένας τερματοφύλακάς μας, ηλικίας 18 χρονών , αξιολογήθηκε θετικά από Ακαδημίες μεγάλης ΠΑΕ και πρόκειται να γίνει μέλος της εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες ενώ και άλλος ένας θα δοκιμαστεί αυτή την περίοδο από ανάλογη ομάδα .

117316947_653754708852972_6280860641482959138_n

 

Agriniogoal : Οι στόχοι σας για τη νέα σεζόν ;

 

            Κ.Ν.: Δουλειά , υπομονή και επιμονή το τρίπτυχο της επιτυχίας από κοινού οι εκπαιδευτές με τους εκπαιδευόμενους .

 

Agriniogoal : Λίγα λόγια για το κανάλι σας στο Youtube ;

 

            Γ.Κ.: Το κανάλι μας, το οποίο μπορεί οποιοσδήποτε να βρεί πληκτρολογώντας την επωνυμία της σχολής μας , στο Youtube , στόχο έχει να αναδείξει τη μεθοδολογίας εκπαίδευσης και προπόνησης του τερματοφύλακα . Με μικρά και απλά βιντεάκια θέλουμε να αναδείξουμε τον τρόπο εκπαίδευσης των τερματοφυλάκων μας ώστε και ο κάθε ενδιαφερόμενος να έχει πλήρη άποψη του τρόπου εξάσκησης των τεχνικών ενεργειών . Για όλη αυτή τη δημιουργική σεζόν θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον χορηγό μας «Food Services» των κυρίων Τάγκαλου και Αμπλιανίτη που στήριξαν υλικά την προσπάθειά μας , τους χορηγούς «Free Casual» και «Τα Κατσαρολάκια» και τους ιδιοκτήτες αυτών , κο Γιώργο Τάγκα και Γιάννη Σιάσο , για την χορηγία τους σε αθλητικό εξοπλισμό καθώς επίσης  τον κο Μάκη Καλαμπαλίκη και τις εγκαταστάσεις «Ακαρνάν» για την άρτια συνεργασία καθ’όλη τη σεζόν και τον κύριο Αντώνη Τσιμιδάκη και τις εγκαταστάσεις «Ἀτλαντες» που μας φιλοξένησαν εναλλακτικά κατά τη διάρκεια του χειμώνα όπου και όταν οι καιρικές συνθήκες μας δυσκόλευαν στην φυσική μας έδρα .

Το link του καναλιού στο Youtube.

https://www.youtube.com/user/gkaras891

Το αθλητικό site Agriniogoal.gr  ευχεται στην Agrinio Goalkeepers Academy καλό καλοκαίρι και μια αξιόλογη συνέχεια και τη νέα σεζόν .