Ο 27χρονος γκολκίπερ και ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός αναμένονται αύριο στο Καρπενήσι ώστε να ενσωματωθούν στην προετοιμασία των «κυανοκίτρινων»

 Διαμορφώνεται, σε μεγάλο βαθμό, το παζλ του νέου Παναιτωλικού καθώς αποτελεί ζήτημα ωρών να προστεθούν ακόμη δύο κομμάτια.

Το ένα αφορά τον «άσο», όπου από καιρό είχε προκριθεί η περίπτωση του Νίκου Μελίσσα. Ο 27χρονος γκολκίπερ που ήταν πέρσι στον Βόλο ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, έμεινε ελεύθερος από τον «Δικέφαλο του Βορρά» που διατήρησε ένα ποσοστό μεταπώλησης και θα υπογράψει για δύο χρόνια στα «καναρίνια». Με θητεία, μεταξύ άλλων, και στη Λαμία, ο Ελληνας κίπερ θα πλαισιώσει την τριάδα των πορτιέρε.

Την ίδια στιγμή παίκτης της ομάδας λογίζεται και ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης. Ο 29χρονος στόπερ ήταν πέρσι στην Ξάνθη (32 ματς), για μία διετία αγωνίζονταν παλαιότερα στον Ατρόμητο (43/1), ενώ στην Super League τον έχουμε δει και με τον Αρη. Με τον παίκτη υπάρχει συμφωνία και με την έλευσή του θα «κλείσει» για τα «καναρίνια» το «μέτωπο» των κεντρικών αμυντικών.

Αμφότεροι μάλιστα (Μελίσσας, Καρασαλίδης) αναμένονται αύριο (21/8) στο Καρπενήσι όπου η ομάδα πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ώστε να ενσωματωθούν στην αποστολή και να τεθούν στη διάθεση του Μάκη Χάβου.