Ο Βασίλης Λώλος θα είναι ο νέος προπονητής στον Κεραυνό Γαβαλούς που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας της ΕΠΣΑ

Προπονητής με πλούσιο βιογραφικό ο Βασίλης Λώλος είναι απόφοιτος των Τ.ΕΦΑΑ. Αθηνών με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και κατοχος διπλωματος UEFA C.

Ιδρυτής του sports Lab Elite training καθώς και συνεργάτης της   prosportinternational.com

Με εκπαίδευση στην Αγγλία (Λίβερπουλ), και πολλά σεμινάρια στην Ελλάδα. Έχει εργασθεί σε 38 ομάδες ως προπονητής και τεχνικός διευθυντής σε ακαδημίες ποδοσφαίρου και υπεύθυνος φυσικής κατάστασης.

Ενωσιακός προπονητής στην ΕΠΣΑ, προπονητής στον Απόλλωνα Σμύρνης (Κ13), προπονητής στο camp του Παναθηναϊκού, υπέυθυνος φυσικής κατάστασης στην Ιωνικό (Β΄Εθνική), καθώς επίσης και στην Καλαμάτα, Νέα Ιωνία, ΑΕΜ, Ερμή Κορυδαλού, ΠΑΟ Ρουφ, Κανάρης Χίου, Αναγέννηση Πετρούπολης, είναι μερικές από τις ομάδες που βρέθηκε.

Επίσης ήταν γυμναστής στην ΠΑΕ Παναιτωλικός (2001-02), ενώ στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ βρέθηκε στον πάγκο του Άρη Αιτωλικού, Λεσινίου, Παπαδατών, και Πενταλόφου

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η στελέχωση του ρόστερ του Κεραυνού Γαβαλούς , έτσι ώστε η ομάδα να εμφανιστεί πανέτοιμη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Γ΄κατηγορίας.