Εδώ και λίγες ημέρες η νέα διοίκηση του Κεραυνού Γαβαλούς με επικεφαλής τον πρόεδρο του συλλόγου Δημήτρη Καζανά, έχει ξεκινήσει την προσπάθεια για την δημιουργία ακαδημίας ποδοσφαίρου.

Την Παρασκευή(28/ 8) το απόγευμα έγινε η πρώτη συγκέντρωση (foto) των νεαρών αθλητών (8-14 ετών) στην εξέδρα του γηπέδου. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και άφησε ελπίδες στο Δ.Σ. για την δημιουργία τμημάτων ποδοσφαίρου

Ο προπονητής του Κεραυνού Γαβαλούς καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο Βασίλης Λώλος μίλησε στους νεαρούς αθλητές που βρέθηκαν στην εξέδρα του γηπέδου.

Αυτό που θα προσπαθήσει να κάνει ο προπονητής είναι να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν το αντικείμενο, και φυσικά να διασκεδάσουν να περάσουν ευχάριστα τις ώρες τους. Να γίνουν σωστοί άνθρωποι να ξέρουν τι βλέπουν, τι κάνουν, γιατί το κάνουν. Με την δουλειά που θα γίνει στις ακαδημίες της ομάδας , σε στέρεες και υγιείς βάσεις , η Ακαδημία του Κεραυνού θα επενδύσει στην οργάνωση και στην σωστή εκπαίδευση των νεαρών αθλητών της.

Οι προπονήσεις θα διεξάγονται στο γήπεδο της Γαβαλούς και τα τμήματα θα σχηματιστούν ανάλογα με τη συμμετοχή και την διαθεσιμότητα των παιδιών, συνυπολογίζοντας και τυχόν άλλες υποχρεώσεις.