Με ανακοίνωσή του ο Αράκυνθος Ματαράγκας γνωστοποίησε την έναρξη της προετοιμασίας, το “πάρε-δώσε” του συλλόγου στην μεταγραφική περίοδο. Επίσης ευχαρίστησε τους χορηγούς της ομάδας, ενώ έκανε λόγο και για το τραπέζι της διοίκησης στο τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

Την Δευτέρα 31 Αυγούστου ξεκίνησε η ομάδα μας την προετοιμασία για την φετινή σεζόν.
Προπονητής είναι ένας παλιός γνώριμος της ομάδας ο Νίκος Πριόνας. Από το περσινό ρόστερ αποχώρησαν οι Καρύμπας Π Ζαπαντιώτης Κ Μπιτσικωκος Ι Γεωργίου Η και Ιορδανίδης Ι ενώ ήρθαν στην ομάδα οι Μπανάκας Σ Κουζέλης Δ Κολοκούρας Θ Κολοκούρας Β Κρέτσης Β Καλαντζής Ι Ντόβας Ν. Επίσης από τα τμήματα υποδομών οι Ευαγγελόπουλος Κ Κουτσονικόλας Α Σαλάππας Κ συμμετέχουν στην προετοιμασία της ομάδας.
Το ΔΣ βρίσκεται σε συζητήσεις με διάφορους ποδοσφαιριστές για περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας όπου και αν χρειαστεί.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Παπαδόπουλος Γρηγόρης (λογιστικό φοροτεχνικο γραφείο) Σιάσο Ιωάννη (τα κατσαρολάκια) Σοφία Πετρίδη (διαιτολόγος Διατροφολόγος) για την χορήγηση σετ προετοιμασίας.
Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια το ΔΣ έκανε το τραπέζι στην ομάδα ευχόμενη καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, περιλαμβάνονται οι Βασίλης Κουλουκούρας, Makradimas Nontas, Xenofon Lakkas, Dimosthenis Pelekanos και Alekos Tsintzelis