Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοινώνει την ανανέωση και αναβάθμιση της συνεργασίας με την εταιρεία Car.gr για τη περίοδο 2020-2021. Πλέον γίνεται Μέγας Χορηγός της ομάδας και θα προβάλλεται το λογότυπος της εταιρείας στο εμπρόσθιο μέρος της επίσημης εμφάνισης μας.

Η εταιρεία Car.gr ξεκίνησε το 1999 εισάγοντας την καινοτομία στον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι αγοραπωλησίες οχημάτων στην Ελλάδα. Η ενασχόληση με τον κλάδο του αυτοκινήτου βοήθησε να κατανοηθούν οι ανάγκες και οι απαιτήσεις της Ελληνικής Αγοράς πολύ σύντομα.

Σήμερα η Car.gr αποτελεί τη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης καινούριων και μεταχειρισμένων οχημάτων και μια από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες σε επισκεψιμότητα στην Ελλάδα σε όλους τους κλάδους. Η τεχνογνωσία αυτή στον χώρο των αγγελιών οχημάτων αποτέλεσε το εφαλτήριο για την δραστηριοποίησή της στον γενικότερο κλάδο των αγγελιών.

Φιλοξενεί τις αγγελίες ιδιωτών και εμπόρων προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εικόνα της αγοράς και κάνοντας την αγοραπωλησία ακόμη πιο εύκολη. Καθημερινά προσφέρει τη δυνατότητα σε εκατομμύρια επισκέπτες να κάνουν μια πλήρη έρευνα αγοράς, να συγκρίνουν και να βρουν ό,τι ψάχνουν.

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός είναι ιδιαιτέρως χαρούμενη για τη συνέχιση και αναβάθμιση της συνεργασίας μιας και επιθυμεί την ανάπτυξη μια μακροχρόνιας σχέσης με την εταιρεία Car.gr ώστε η κοινή τους σύμπλευση να τους οδηγήσει στην επιτυχία.