«Καλά τα πρώτα δείγματα, να μην μπλέξουμε όπως πέρσι»

Αισιόδοξα μηνύματα έλαβε από την εμφάνιση του Παναιτωλικού στο χθεσινό 1-1 με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης. Ο 29χρονος αμυντικός τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι να μην μπλέξει σε περιπέτειες, όπως πέρσι.

Αναλυτικά, ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης μίλησε στον Δημήτρη Τσακίρη για:

-το χθεσινό 1-1 με τον ΟΦΗ: «Σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που άρχισε νωρίς την προετοιμασία της λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, ο Παναιτωλικός παρουσίασε πολύ καλά δείγματα και έστειλε καλά μηνύματα για το μέλλον. Εννοείται πως αν υπήρχε κόσμος το έργο μας θα ήταν πιο δύσκολο, αλλά πάντως όλοι θέλουμε να επιστρέψουν γρήγορα οι φίλαθλοι στις κερκίδες».

-το στόχο του Παναιτωλικού φέτος: «Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και όλα είναι ιδανικά στο Αγρίνιο. Δεν θέλουμε να μπούμε στις ίδιες περιπέτειες με πέρσι και να μπλέξουμε ξανά. Η ομάδα έκανε καλές εμφανίσεις, αλλά δεν μάζεψε τα καλύτερα αποτελέσματα, γι’ αυτό και φέτος θέλουμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Θέλω να πιστεύω πως δεν θα επαναληφθούν τα ίδια λάθη με πέρσι».

-το ρόλο του «παλιού» που έχει στην άμυνα: «Σαν πιο παλιός στην άμυνα νιώθω ευθύνη να καθοδηγήσω τους συμπαίκτες μου. Μέχρι στιγμής η συνεργασία μας είναι άριστη. Είναι ιδανική χημεία ο νεανικός ενθουσιασμός με την εμπειρία ενός μεγαλύτερου».

-το ξεκίνημά του από τον ΠΑΟΚ: «Άρχισα από τον ΠΑΟΚ, ήμουν και σε κάποιες αποστολές με τον Φερνάντο Σάντος, αλλά δυστυχώς δεν πήρα κάποιες συμμετοχές. Μετά πήγα δανεικός και τελικά αποχώρησα. Την πρώτη μου γεμάτη επαγγελματική χρονιά την έκανα στον Άρη, σε μια χρονιά με πολλά προβλήματα».

-τον υποβιβασμό της Ξάνθης: «Εμείς οι παίκτες δεν φέρουμε καμία ευθύνη για αυτό. Η ομάδα μας είχε πορεία διεκδίκησης εξόδου στην Ευρώπη, αλλά με κάποιες καταστάσεις και την αφαίρεση βαθμών βρεθήκαμε να μαχόμαστε για τη σωτηρία. Αυτό που έγινε στα μπαράζ ήταν άδικο, γιατί έπαιζαν παιδάκια με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές».

πηγη sport-fm