Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 20:30 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για τη 2η αγωνιστική της Super League και έχει νέα πρόσωπα στην αποστολή της.

Αυτή είναι η πρώτη αναμέτρηση της Ενωσης για το φετινό πρωτάθλημα, καθώς η τον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό θα τον δώσει στις 16 Δεκεμβρίου (εξαιτίας του τελικού Κυπέλλου).

Ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Παναιτωλικό. Και σε αυτήν έχει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Τον Ανσαριφάρντ, τον Χνιντ και τον Ινσούα, ενώ είναι εκτός οι ανέτοιμοι Λιβάι Γκαρσία, Ενομπακάρε, Ιατρούδης και Καρακλάιτς.

Επίσης, έμεινε εκτός αποστολής ο Ντανιέλε Βέρντε επειδή βρίσκεται σε διαδικασία αποχώρησης από την ΑΕΚ.

Στην αποστολή της ΑΕΚ για το Αγρίνιο βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκης, Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμόες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Μπότος, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος. Οι Λιβάι Γκαρσία και Μπράιτ Ενομπακάρε ακολούθησαν μέρος του κανονικού προγράμματος, ενώ οι Νέναντ Κρίστιτσιτς, Κώστας Γαλανόπουλος, Γιάννης Ιατρούδης ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης και ο Ζίγκα Λάτσι έκανε θεραπεία. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά.