Μετά το τέλος του αγώνα ο Γώργος Λιάβας, σχολίασε τον αγώνα του Παναιτωλικού με την ΑΕΚ. Μέσα από την κάμερα των καναλιών Novasports.gr σημείωσε μέσα σε όλα ότι θέλει να χτίσει το δικό του όνομα στο χώρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για το αποτέλεσμα του αγώνα: “Εντάξει οι σκέψεις μου δεν είναι και οι καλύτερες. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα. Μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο από το ματς με την ΑΕΚ”

Η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε το σχηματισμό. Στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά το χάσαμε λίγο και μέχρι να το βρούμε πέρασε πολύτιμος χρόνος. Η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο είχε τον ίδιο σχηματισμό με εμάς στο δεύτερο έβαλε δύο χαφ και το χάσαμε λίγο. 

Για τα γκολ που δέχτηκαν: Είναι κάπως άσχημο να δέχεσαι γκολ από στατική φάση. Όλοι έχουν χάσει ένα πέναλτι ο Μαστέλο ήταν ο καλύτερος παίκτης μέχρι εκείνη την στιγμή. 

Για το μέλλον του: Σίγουρα δεν μπορώ να δω τόσο μακριά. Ονειρεύομαι για το καλύτερο, θέλω να δουλέψω και όλα θα έρθουν. 

Για το πρότυπο του μικρός; Όταν ήμουν πιο μικρός είχα πρότυπο τον Τοροσίδη, τον Παπασταθόπουλο και τον Μανωλά θέλω να χτίσω το δικό μου όνομα. Δεν θέλω να έχω κάποιο πρότυπο. 

Για την θέση που θέλει να παίξει: Δεν μπορώ να επιλέξω την κατάλληλη θέση για εμένα ακολουθώ τις οδηγίες του προπονητή΄μου.