Ισόπαλη 2-2 τελείωσε η αναμέτρηση που έγινε το Σάββατο στο γήπεδο του Αιτωλικού ανάμεσα στον γηπεδούχο Άρη και την  ΑΕ Αγίου Δημητρίου.

Οι δυο νεοφώτιστες στην Α΄κατηγορία ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις σε ένα ματς που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και το φινάλε της αναμέτρησης, με την ομάδα του Αγρινίου να δέχεται γκολ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, από τον γηπεδούχο Άρη Αιτωλικού

Όσο αφορά την εικόνα του αγώνα η ΑΕ Αγίου Δημητρίου προηγήθηκε στο 9΄με σκόρερ τον Μπούτιβα. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Άρης ισοφάρισε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ζέρβα.

Ο Κατσαβοχρήστος στο 70΄δίνει και πάλι το προβάδισμα στην «Ένωση», για να διαμορφωθεί το τελικό 2-2 στο 94΄με τον Ξύστρα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Άρης Αιτωλικού αγωνίσθηκε από το 61΄με 10 ποδοσφαιριστές εξαιτίας της αποβολής του Τρικαλινού.

Διαιτητής : Καλαμάρης

Βοηθοί : Μπάκας, Κουτρομάνος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αρης Αιτωλικού (Ανδρέας Μαργέλης)

 Γκασούκας, Καρέτσος ( 69΄Ξύστρας), Ζαβιτσάνος ( 82΄Ταμπακόπουλος), Κάκκος ( 82΄Τσαπόκος), Βασιλείου, Ράπτης ( 56΄Λύρος), Καβαλιέρης, Φράγκος Α., Κράνης, Ζέρβας ( 56΄Ρόμπολας), Τρικαλινός

ΑΕ Αγ. Δημητρίου (Θεόδωρος Μουχάνης)

Σαμαράς, Καντερές, Μπαλάσκας, Νταλαπέρας, Καλοκαίρης Ν. , Μπουλιέρης, Φάτσαλης ( 80΄ Καλοκαίρης Λ.), Μπούτιβας, Κατσαβοχρήστος, Μουχάνης Π ( 74΄ Μουχάνης Ε.), Ντόκας ( 64΄ Παπαδήμας)