Με από 37 χρόνια ο Αστέρας Καμαρούλας επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία του νομού μας, και η επιστροφή του συνοδεύτηκε με νίκη επί του Ατρόμητου Αντιρρίου με 1-0.

Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου που χρησιμοποιεί ως έδρα η ομάδα της Καμαρούλας.

Όσο αφορά το αγωνιστικό μέρος της συνάντησης, ήταν ένα μέτριο παιχνίδι με λίγες φάσεις εκατέρωθεν, με την ομάδα του Αστέρα να πετυχαίνει γκολ με την συμπλήρωση του πρώτου εικοσάλεπτου της αναμέτρησης, και στην συνέχεια με σωστή αμυντική τακτική να μην δίνει το δικαίωμα στον Ατρόμητο, να απειλείται, και στο τέλος να πανηγυρίζει το πολύτιμο «τρίποντο».

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση και μόλις στο 4΄ο Κατσίκας μετά από κόρνερ του Παπαποστόλου, χάνει μεγάλη ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η απάντηση ήρθε άμεσα για τους γηπεδούχους δυο λεπτά αργότερα, με τον Δήμο σε τετατετ να μην κατορθώνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα (απομάκρυνε ο Ζυγουρίτσας).

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 21΄ με κεφαλιά ο Παναγιωτόπουλος, ο οποίος εκμεταλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το κόρνερ που εκτέλεσε ο Σαμψώνας.

Στο β΄ημίχρονο ο Πετρονικολός (55΄) με σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ, και στην συνέχεια ο Ατρόμητος πήρε …μέτρα στο γήπεδο, δημιούργησε ευκαιρίες,  ο Ψυχογιός στο 65΄σουτάρει από κοντά άουτ, και στο 94΄ η ευκαιρία του ματς για τους φιλοξενούμενους με τον Ν.Κάκκο με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι..

 

Διαιτητής: Τσοπλάκος

Βοηθοί: Ροδάτος, Αναστασίου

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Καμαρούλας (Παναγιώτης Βραχωρίτης)

Μπαλάσκας, Αριστόπουλος, Τρομπούκης, Ταμπάκης, Γιώτης, Παναγιωτόπουλος, Σαμψώνας (96΄ Καπέλης), Πετρονικολός (84΄ Γκουρνέλος Χ.Χ.), Δήμος (78΄ Σταμάτης), Τηλιγάδας (96΄ Λιάτσος), Μήκας (96΄ Πίτλιγγερ).

Ατρόμητος Αντιρρίου (Περικλής Παπαποστόλου)

Ζυγουρίτσας, Γιαβρούτας, Κάκκος Β. (84΄ Παντελίδης), Αμπντέλ Σαλάμ, Μαραγιάννης, Κάκκος Ν., Ευθυμιόπουλος, Παπαποστόλου Π., Ρουμπάτης, Κατσίκας, Ψυχογιός.