Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιούνται από το ξεκίνημα της σεζόν  οι τηλεδιασκέψεις της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ με το σύνολο του έμψυχου υλικού της δύναμής της.

Με το πέρασμα του χρόνου να  αποτελεί πολύτιμο σύμμαχο για όλους προκειμένου να προσαρμοστούν στην νέα πραγματικότητα που επιβάλλουν τα πρωτόκολλα υγείας και οι οδηγίες της πολιτείας για αποφυγή συνωστισμού και συγχρωτισμού, οι τηλεδιασκέψεις αποτελούν αναπόφευκτα  μονόδρομο πια και για τις καθιερωμένες Δευτεριάτικες εκπαιδευτικές ημερίδες των διαιτητών.

Την προσεχή Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί το τρίτο ηλεκτρονικό -πλέον- μάθημα.
Στην σχετική πρόσκληση της Επιτροπής Διαιτησίας ανταποκρίθηκε και θα είναι ομιλητής, ο Αιτωλοακαρνάνας Σπύρος Τομαράς.
Ο κ. Τομαράς συμπεριλαμβάνεται στον πίνακα των Εθνικών Εκπαιδευτών της ΚΕΔ/ΕΠΟ ενώ είναι και παρατηρητής διαιτησίας 2ης κατηγορίας.
Υπενθυμίζεται σε όλους τους διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας ότι σε περίπτωση που δεν έχουν προμηθευτεί  το αντίστοιχο  link για να ενταχθούν στην σχετική πλατφόρμα προκειμένου να παρακολουθήσουν την εκπαιδευτική διδασκαλία, μπορούν να το ζητήσουν από  τον αναπληρωτή πρόεδρο της Επιτροπής κ. Γιώργο Κωνσταντίνου στο προσωπικό του e-mail: geokon71@gmail.com.
Η συμμετοχή είναι για όλους ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.