Φερεντσβάρος – Μόλντε Προγνωστικά του Αγώνα 29/9/20

Αναμέτρηση για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Φερεντσβάρος να υποδέχεται τη Μόλντε στην «Γκρουπάμα Αρένα». Το ματς θα διεξαχθεί στις 22:00, κεκλεισμένων των θυρών.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αναμένεται μάχη με έπαθλο την πρόκριση, με τις δύο ομάδες να σκοράρουν με συνέπεια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ποντάρισμα στο πάμε στοίχημα το Goal/Goal με απόδοση 1.57 στην bet365

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ: Έπεισε ιδιαίτερα με την απόδοσή της στο πρώτο ματς της σειράς στη Νορβηγία. Το 3-3 που απέσπασε κρίνεται απόλυτα ικανοποιητικό, πάντως εάν ήταν πιο συγκεντρωμένη αμυντικά, θα μπορούσε να πάρει και το διπλό. Στο 52’ έκανε το υπέρ 2-0, όμως μέχρι το 83’ δέχθηκε τρία γκολ και χρειάστηκε το πέναλτι του Καρατίν στο 87’ για να διαμορφώσει το τελικό 3-3.

Εξαιρετική είναι η πορεία της στο Τσάμπιονς Λιγκ έως τώρα, αφού νωρίτερα απέκλεισε τις Τζουργκάρντεν, Σέλτικ και Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Δεν αγωνίστηκε για το πρωτάθλημα Ουγγαρίας το Σ/Κ και αναμένεται ξεκούραστη για τη ρεβάνς.

Αγωνιστικά Νέα: Ο Ουκρανός τεχνικός τόνισε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και πως παρότι οι παίκτες του δεν έδωσαν τον καλύτερο εαυτό στη Νορβηγία, πιστεύει πως θα τα καταφέρουν. Ο αρχηγός Λόβρεντσιτς (Α, 1/1, 1/0) δεν αγωνίστηκε στο προηγούμενο λόγω ενοχλήσεων, όμως το πιο λογικό είναι να προλάβει το αποψινό, σε αντίθεση με τον κεντρικό αμυντικό Ζουκάνοβιτς (1/0, 3/0), που συνεχίζει εκτός. Σε φόρμα ο Αλβανός επιθετικός Ουζούνι, σκόραρε και στα δύο προηγούμενα ευρωπαϊκά. Εκτός λίστας ο νεοφερμένος Μακ (ΜΕ.).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Ντίμπους – Λόβρεντσιτς, Μπλάζιτς, Φριμπόνγκ, Τσίβιτς – Σίγκερ, Καράτιν, Σομάλια – Ουζούνι, Μπολί, Ενγκουέν

ΜΟΛΝΤΕ: Παρά τα αμυντικά προβλήματα που έβγαλε στο πρώτο παιχνίδι της σειράς κόντρα στη Φερεντσβάρος, το πάλεψε μέχρι τέλους. Για λίγο μάλιστα δεν πήρε τη νίκη, αφού μέχρι το 83’ κέρδιζε με 3-2, έχοντας κάνει ολική ανατροπή. Ερχεται από γκέλα για το πρωτάθλημα Νορβηγίας, χάνοντας με 1-0 εντός έδρας από τη Σάντεφιορντ, σε ένα παιχνίδι πάντως όπου αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές, έχοντας το μυαλό της στη ρεβάνς στη Βουδαπέστη.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε εγχώριο επίπεδο δεν τα πηγαίνει καλά, αφού έχει χάσει ήδη τη μάχη του τίτλου και λαμβάνει την 4η θέση του πίνακα με 34 βαθμούς σε 19 αγωνιστικές.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπάρχει κάποιο νέο πρόβλημα σε σχέση με τα δύο τελευταία ματς, σε Ευρώπη και πρωτάθλημα. Στην αποστολή ο Στίαν Γκρέγκερσεν (Α, 2/0, 3/1), ο οποίος έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, έπαιξε στο α’ ματς και προφυλάχθηκε σε αυτό του πρωταθλήματος. Δύσκολα ο Φρέντρικ Σιέσταντ (Μ, 0/0, 6/0), που δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως. Μακροχρόνια τραυματίας ο Κρίστοφερ Χάραλνσαϊντ (Α, 0/0, 0/0). Δεν ταξίδεψε ο βοηθός προπονητή, Τροντ Στράντε, προκειμένου να βρίσκεται στη γέννηση της κόρης του.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Λίντε – Χάουγκεν, Έλινγκσεν, Γκρέγκερσεν, Βίνγκο – Χουσαΐν, Όρσνες – Χέσταντ, Άικρεμ, Κνούντζον – Τζέιμς

Δείτε όλους τους αγώνες της ημέρας στο livescore μας