Με ανακοίνωσή του ο ΑΟ Ρηγανά ευχαριστεί τον δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου και τον περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη, για την ένταξη του γηπέδου Ρηγανά στην χρηματοδότηση του ΠΔΕ

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

Με μεγάλη μας χαρά και ικανοποίηση ενημερωθήκαμε για τις εξαγγελίες του Νομάρχη μας κύριου Νεκτάριου Φαρμάκη ( Νεκτάριος Αθ. Φαρμάκης ) , σχετικά με την χρηματοδότηση για την ανακατασκευή του γηπέδου Αγίου Ιωάννη Ρηγανά.

Ένα γήπεδο το οποίο λειτουργεί και αγωνίζεται η ομάδα μας με αποκλειστική προσπάθεια και χρηματοδότηση της διοίκησης της ομάδας μας και των χορηγών μας.

Ένα γήπεδο του οποίου η παραχώρηση στον Δήμο Αγρινίου από τον ΟΑΕΔ (πρώην ΟΕΚ) ήταν μια διαδικασία δύσκολη , χρονοβόρα και απαιτούσε μεγάλη προσπάθεια.

Παρόλα αυτά όμως με προσωπική και επίμονη προσπάθεια του Δημάρχου μας κύριου Γιώργου Παπαναστασίου ( Γιώργος Παπαναστασίου – Δήμαρχος Αγρινίου) , κατάφερε να επιτευχθεί .

Σε όλη αυτή την διαδικασία , στις συναντήσεις των εκπροσώπων τη ομάδας μας με τον κύριο Δήμαρχο μας έλεγε ότι «το γήπεδο αυτό είναι ένα μεγάλο στοίχημα για εμένα και τον Δήμο Αγρινίου».

Ένα στοίχημα που κατάφερε να το κερδίσει , προς ικανοποίηση όλων μας και θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε δημόσια γι αυτό.

Πλέον αναμένουμε την στιγμή που θα ξεκινήσουν τα έργα ανακατασκευής της φυσικής μας έδρας υλοποιώντας μια μεγάλη ανάγκη της περιοχής , δίνοντας έτσι την δυνατότητα συμμετοχής και άθλησης στον χώρο του γηπέδου σε περισσότερα παιδιά και συμπολίτες μας.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον περιφερειάρχη μας κύριο Νεκτάριο Φαρμάκη ( Νεκτάριος Αθ. Φαρμάκης ) για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα των πολιτών της ευρύτερης περιοχής και την άμεση ένταξη του έργου στην χρηματοδότηση του ΠΔΕ.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους αφανείς ήρωες αυτής της μεγάλης προσπάθειας , για όλες τις προσπάθειες που κατέβαλλαν ,για την καθημερινή τους ενασχόληση με τα θέματα του γηπέδου , τον κύριο Χρήστο Ζαρκαβέλη αντιδήμαρχο Δήμου Αγρινίου , υπεύθυνο αθλητισμού και την κυρία Αμαλία Βούλγαρη ( Βούλγαρη Αμαλία )περιφερειακή σύμβουλο , χωρίς την προσπάθεια των οποίων τίποτα δεν θα ήταν εύκολο.

Με τιμή

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ρηγανά