Στις 5,00 το απόγευμα της Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου, ο Παναγρινιακός θα αντιμετωπίσει σε φιλικό προετοιμασίας τον Ναυπακτιακό Αστέρα, και θα δώσει την ευκαιρία στον Βασίλη Ξανθόπουλο να βγάλει συμπεράσματα για την κατάσταση την οποία βρίσκονται οι παίκτες του, είκοσι περίπου ημέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος θα δοκιμάσει διάφορα πρόσωπα και σχήματα στο φιλικό με τον Ναυπακτιακό , και ίσως δείξει κάποιες από τις προθέσεις του για την αρχική ενδεκάδα με την οποία σκοπεύει να ξεκινήσει την σεζόν

Φιλική ήττα με τον Διαγόρα Βραχνέικων

Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο δημοτικό γήπεδο Βραχνέικων, ο τοπικός Διαγόρας νίκησε με 3-2 τον Παναγρινιακό.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τoν Βλασόπουλο, για να ισοφαρίσει ο Παναγρινιακός με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκόλια. Ο Βλασόπουλος και πάλι έδωσε προβάδισμα στον Διαγόρα, ενώ το 3-1 έκανε ο Σπανός. Το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης (3-2) διαμορθώθηκε με εκτέλεση πέναλτι από τον Βασιλάρη.