Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει

Για τον Παναμβρακικό η φετινή χρονιά αποτελεί ένα ακόμα στοίχημα. Μετά τις αλλαγές που έγιναν στο έμψυχο δυναμικό, με την αποχώρηση κυρίως έμπειρων παικτών και τον ερχομό νεαρών σε ηλικία ,θέλουμε να παρουσιάσουμε στη φετινή Β’ κατηγορία ένα νεανικό σύνολο, σεβόμενοι την ιστορία του Παναμβρακικού και να δείξουμε μια ομάδα δουλεμένη, δίνοντας ευκαιρίες κυρίως στα νέα παιδιά της περιοχής να διεκδικήσουμε οτι καλύτερο.

Αλλαγή σκυτάλης σημειώθηκε και στην τεχνική ηγεσία με Τραγουδάρα Λάμπρο νέο προπονητή και Παππανίκο Γιώργο βοηθό προπονήτη.

Καλωσορίζουμε τους
Π.Τσεκούρα, Β.Δούγιο, Σ.Σάφακα, Β.Τασσιά. Ν.Καρδούτσο,
Β.Σαλτό,Τ.Μουρτζιάπη,Α.Καραδήμα,B.Βλαχοδήμο τον προπονητή και βοηθό της ομάδας μας Λ.Τραγουδάρα, Γ.Παππανίκο και να τους ευχηθούμε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγειά.

Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Αμβρακικού Λουτρού για την παραχώρηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών της Β.Δούγιο, Σ.Σάφακα,Β.Τασσιά, Θ.Στασινό και επίσης να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Νέου Αμφιλόχου για την παραχώρηση δύο ποδοσφαιριστών της Π.Τσεκούρα, Α.Καραδήμα και να ευχηθούμε και στα δύο σωματεία καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και να πετυχούν τους στόχους τους.

Με τιμή Παναμβρακικός Μπούκας.