Φινάλε της μεταγραφικής περιόδου και ο Παναιτωλικός δεν έμεινε… αμέτοχος. Ετσι τα «καναρίνια»  συμφώνησαν με τον Αντόνιο Γιάκολις και ο Κροάτης ακραίος αναμένεται άμεσα στο Αγρίνιο ώστε να ανακοινωθεί.

Η περίπτωσή του «έπαιζε» από καιρό, αλλά ήταν αρκετά δύσκολη. Ο 28χρονος δεσμεύονταν από τον ΑΠΟΕΛ με «βαρύ»  συμβόλαιο, υπήρχε ενδιαφέρον από πολλές ομάδες και το όνομά του βρίσκονταν στη «ατζέντα», αλλά ως εκεί. Οι «κυανοκίτρινοι» όμως  «έτρεξαν» την υπόθεσή του κι έφτασαν σε συμφωνία μαζί του. Μάλιστα, την Πέμπτη (1/10) η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Γιάκολις ο οποίος μετά από 1,5 σεζόν στο ΓΣΠ θα γίνει κάτοικος Αγρινίου.

Με θητεία, μεταξύ άλλων σε Χάιντουκ, Κλουζ, Στεάουα Βουκουρεστίου και Απόλλων Λεμεσού, τη σεζόν 2018/19 στέφθηκε πρωταθλητής στο «Νησί της Αφροδίτης», ενώ τίτλους κατέκτησε και με τις δύο πρώτες ομάδες που αγωνίστηκε. Διεθνής με την U21 της χώρας του, στην καριέρα του μετρά συνολικά 296 επίσημες συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (23 στα Κύπελλα Ευρώπης), όπου σημείωσε 26 γκολ

gazzeta.gr