Η ενημέρωση του συλλόγου αναφέρει:

Τη πρώτη του φετινή έξοδο για το πρωτάθλημα θα κάνει ο Αστέρας Μεσολογγίου, όπου το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020, στις 4:00 μ,μ,, θα παίξει στο γήπεδο Λ. Ζαχαράκη του Δοκιμίου με τον τοπικό Απόλλωνα. Ο αγώνας θα γίνει στα πλαίσια της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτ/νίας.

Μετά τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, συνοδευόμενη με μία πειστική εμφάνιση απέναντι στον Ηρακλή Αστακού, τη προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα μας προετοιμάζεται για το πρώτο εκτός έδρας αγώνα, απέναντι στον Απόλλων Δοκιμίου. Είναι ένας αγώνας αρκετά δύσκολος, σε μία δυνατή έδρα και ενός αντιπάλου που δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο προπονητής μας Ι. Ντζιβανάκης προετοιμάζει την ομάδα, χωρίς κάποια ιδιαίτερα προβλήματα. Όλοι οι παίκτες θα τεθούν στη διάθεσή του για το Σαββατιάτικο παιχνίδι.

Την προηγούμενη αγωνιστική ο Απόλλων απέσπασε ισοπαλία 1-1 στο Νεοχώρι από τον Όμηρο, ενώ ο Αστέρας επικράτησε εύκολα 3-1 του Ηρακλή Αστακού στο Μεσολόγγι.

Διοίκηση, προπονητής και παίκτες θα ταξιδέψουν στο Δοκίμι για να αντιμετωπίσουν ένα δύσκολο αντίπαλο αλλά όλοι πιστεύουμε ότι μπορεί η ομάδα να επιστρέψει με θετικό αποτέλεσμα.