Αν και προηγήθηκε δυο φορές ο Παναιτωλικός δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα Κ19 της Super League, παραχωρώντας ισοπαλία 2-2 στον Αστέρα Τρίπολης.

Στο 26’ από σέντρα του Σκόνδρα η μπάλα βρήκε στον αμυντικό Θεοδωρίδη και κατέληξε στα δίχτυα, με τον Αστέρα να ισοφαρίζει στο 47’ με τον Μιχόπουλο. Το 2-1 έγινε με νέο αυτογκόλ από τον Γουσέτη στο 88’ και στις καθυστερήσεις του αγώνα οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο τελικό 2-2 με τον Θεοδωρίδη.

Αγωνίστηκαν οι: Κοντογιάννης, Σκιαδάς, Αναστασόπουλος, Σοροβός, Μπελεβώνης, Σκόνδρας, Παπανικόπουλος (78’ Λαμπρίδης), Λαζαρίδης, Τρομπούκης (68’ Τσιγαρίδης), Δήμος, Τσάκνης (60’ Δημητρίου).

Η ομάδα Κ17 του Παναιτωλικού γνώρισε την ήττα στο Βόλο με 2-1. Οι γηπεδούχοι σκόραραν δύο φορές στις αρχές του β’ ημιχρόνου και ο Παναιτωλικός μείωσε με κεφαλιά του Νικολάου στο 81’. Αγωνίστηκαν οι: Πουλιάνας, Μπαρδούλης, Κουνάβας, Σοφιανόπουλος, Ζαβέρδας (72’ Καλογερόπουλος), Καστανιώτης (63’ Κόκα), Νικολάου, Τσουγκρής (63’ Ζουρνατζάκης), Αυγέρης (72’ Μπαρμπαγιάννης), Παπαδόπουλος (78’ Τσουμάνης), Ταράσης.