Σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που έγινε στο γήπεδο Παναιτωλικού η ομάδα του Παναιτωλικού νίκησε τον Παναγρινιακό με σκορ 1-0. Το μοναδικό γκολ σημείωσε στο 28’ ο Σκόνδρας με κεφαλιά.

Αγωνίστηκαν για τον Παναιτωλικό οι:

Μελίσσας (46’ Κνετ), Σκιαδάς, Βάντερσον, Ντουάρτε, Σκόνδρας (80’ Σοροβός), Αρσούρα, Ταχάρ, Άλβαρες, Μεντόσα (60’ Μαλής), Μπελεβώνης (80’ Τρομπούκης), Βέργος.

Ο προπονητής του Παναγρινιακού Βασίλης Ξανθόπουλος χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές:

Παρδαλός(65΄Μπαλάφας), Καλοκαίρης, Νούλας Β.(46΄Γκόλιας), Παναγιωτόπουλος, Φραγκούλης Α., Σαμψώνας, Ντούλιας (65΄Πλιάτσικας), Νούλας Σ. (46΄Ψηφής), Φραγκούλης Σ. (60΄Καρτσακλής), Βασιλάρης(46΄Κούσης), Βασιλογιάννης (80΄Κοκώνης)

Ο Παναιτωλικός έπαιξε φιλικό με αντίπαλο τον Παναγρινιακό, όπου αγωνίστηκαν για πρώτη φορά παίκτες που δεν έχουν ακόμα συμμετοχή, όπως ο νεοαποκτηθείς Αρσούρα, οι Μελίσσας, Άλβαρες, Μαλής, οι νεαροί Σκόνδρας, Μπελεβώνης και οι Τρομπούκης, Σοροβός της Κ19.

Το Σάββατο στις 5 το απόγευμα στο Emileon ο Παναιτωλικός θα δώσει φιλικό με την ΑΕ Μεσολογγίου και αναμένεται να παίξουν οι υπόλοιποι διαθέσιμοι, μεταξύ αυτών και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα ο Αντόνιο Γιάκολις.