Μετά την σπουδαία νίκη που πέτυχε στην δυνατή έδρα της Παλαιοπαναγιάς ο Αστέρας Αγρινίου διπλασίασε της νίκες στην σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση με την Παιανία Μάστρου.

Με σκόρ 2-1 πήρε το τρίποντο, και βρέθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας το απόλυτο (δυο νίκες σε δυο αγώνες)

Η ομάδα του Θανάση Μουρτζιάπη ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και με σκόρερ τον Σκέβα στο 26΄πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Βασιλάρης στο 40΄διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Το μόνο που κατάφερε η Παιανία Μάστρου ήταν να μειώσει το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (2-1), με τον Μουρκογιάννη, σκορ το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Παιανία Μάστρου τελείωσε την αναμέτρηση με 10 ποδοσφαιριστές (αποβλήθηκε στο 81΄με κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη ) ο Γαντζούδης)

Διαιτητής: Πατρόπουλος

Βοηθοί: Βασιλείου Χρ., Κορδολαίμης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Αγρινίου (Αθανάσιος Μουρτζιάπης)

Ταμανίδης, Καραμάνος, Βασιλάρης, Τζελτζές, Κουτρουμάνος, Σταματελόπουλος(66΄Λεχουρίτης), Ζωγράφος(80΄Αυδής), Σκέβας(46΄Κοκκώνης), Πατσέας(66΄Μαστρογιάννης), Κωστακιώτης, Αρκουμάνης (46΄Παπαιωάννου)

Παιανία Μάστρου( Ι. Κουτσοθεόδωρος)

Καλλής, Πλεξίδας(Φιλόπουλος), Μπάσα, Κουτσοθεόδωρος, Πατρινός, Γατζούδης, Ζούκας, Ροδάτος, Ραμα, Μουρκογιάννης(75΄Αλέτρας), Λουκάς(46΄Φραγκούλης)