Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε το Σάββατο ο Νέος Αμφίλοχος

Η ομάδα του Λάκη Παπαχρήστου νίκησε με 3-1 τον Αστέρα Καμαρούλας στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου.

Ήταν ένα ματς με πολλές φάσεις εκατέρωθεν, με τον Νέο Αμφίλοχο να έχει την καλή κυκλοφορία της μπάλας να δημιουργεί ευκαιρίες, και να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα σε καθοριστικά σημεία του αγώνα.

Όσο αφορά την ροή του αγώνα, μόλις στο 6΄ο Αγγέλης με σουτ βρίσκει το δεξί κάθετο δοκάρι του Μπαλάσκα. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με σκόρερ τον Πετρονικολό (25΄), ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Νέου Αμφίλοχου, στην μακρινή μπαλιά που έκανε ο Αριστόπουλος.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση. Στο 30΄ο Κοκκώνης με κοντινό σουτ ισοφαρίζει, και ο Καμμένος με δυο προσωπικά του γκολ (στο 36΄) με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση, και στο 42΄με κοντινή κεφαλιά δίνει προβάδισμα (1-3) στος φιλοξενούμενους.

Στο β΄ ημίχρονο  το ματς ήταν μέτριο , με τους γηπεδούχους στο 47΄να έχουν «διπλό δοκάρι», σε δυνατά σουτ του Σαμψώνα και Ταταράκη αντίστοιχα, ενώ στο 72΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αριστόπουλος

Διαιτητής: Καλαμάρης

Βοηθοί: Καλαμπόκης, Λύσσαρης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Καμαρούλας (Παναγιώτης Βραχωριτης)

Μπαλάσκας, Αριστόπουλος, Σταμάτης,  (55’Τηλιγαλάς) Καράτσαλος, Γιώτης, Παναγιωτόπουλος, Σαμψώνας,( 75′ Γκουρνέλος)Πετρονικολός,  Δήμος, (68’Μήκας), Ταταράκης, (55’Κωστόπουλος) Ταμπάκης(75’Καπέλης)

Νέος Αμφίλοχος (Λάκης Παπαχρήστος)

Ρόκκος, Μπούρος, Γουρούνας, Γιαννοκώστας, Τσόλκας, Ζοται, ,Καμμένος,(84’Δράκος)Μπουμπούλης, (68’Αυγέρης) , Κοκκώνης, Στέργιου, Αγγέλης (58’Στραβοδήμος)