Μεγάλη νίκη, με ευρύ σκορ, πέτυχε σήμερα στο γήπεδό του ο ΠΑΟΚ Καλυβίων, ο οποίος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο κερδίζοντας άνετα με το εντυπωσιακό 6-1, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ τοπικής Κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Για την ομάδα του Ανδρέα Κονδύλη, που μπήκε με το «δεξί» στο πρωτάθλημα, όλα πήγαν καλά στη διαχείριση του αγώνα, ενώ από τους ποδοσφαιριστές ακολουθήθηκαν πιστά οι οδηγίες του προπονητή τους.

Χατ-τρικ για τον Χ. Κονδύλη ενώ στη θέση του τερματοφύλακα έπαιξε αναγκαστικά, ο αμυντικός Χρ. Πατσαούρας. Πάντως το θέμα εξεύρεσης γκολκίπερ αναμένεται να επιλυθεί για τους καλυβιώτες, εντός της επόμενης εβδομάδας.

Ο ΠΑΟΚ την επόμενη 2η αγωνιστική θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Αχελώο Νεοχωρίου.

Φάσεις και γκολ:

 Το πρώτο γκολ μπήκε πολύ νωρίς, όταν από αριστερά ο Ν. Ρεπετσάς εκτέλεσε κόρνερ και ο Γ. Στρατόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα. (1-0)

 Σέντρα από αριστερά του Γ. Στρατόπουλου, βρήκε μέσα στην περιοχή τον Χ. Κονδύλη, ο οποίος με ωραίο κοντινό πλασέ έκανε το 2-0.

23΄ Μετά από σέντρα η άμυνα των γηπεδούχων δεν απομάκρυνε σωστά, με τον Θ. Μπελεβώνη να στέλνει άθελά του την μπάλα προς το τέρμα της ομάδας του (1-2).

43΄ Ωραία ατομική ενέργεια και επέλαση προς την αντίπαλη περιοχή του Χ. Κονδύλη, ο οποίος ανατράπηκε από αμυντικό, κερδίζοντας έτσι το πέναλτι. Το εκτέλεσε ο ίδιος πετυχαίνοντας το 3-1 για τους γηπεδούχους.

56΄ Ο Γ. Λαθύρης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά βρίσκοντας μέσα στην περιοχή τον Χ. Ζαχαράτο, ο οποίος με δυνατή κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 4-1.

71΄ Πολύ καλή προσπάθεια και προσωπική ενεργεία του Γ. Λαθύρη, ο οποίος με αριστοτεχνικό σουτ λίγο έξω από την αντίπαλη περιοχή, έκανε το 5-1.

76΄Οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν την μπάλα από την περιοχή τους, η οποία κόντραρε στον Χ. Κονδύλη και κατευθύνθηκε προς την εστία σημειώνοντας το τελικό 6-1, υπέρ της τοπικής ομάδας.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ.κ. Λιόνας, Βασιλόπουλος και Σπυρόπουλος.

ΠΑΟΚ Καλυβίων (προπονητής  Αν. Κονδύλης)

Χ. Πατσαούρας, Φρ. Χετάι, (33′ Γ. Αναστασίου) Θ. Μπελεβώνης, Α. Τσέπας, Α. Μακρής (46′ Δ. Αναστασίου) Χ. Ζαχαράτος, Ν. Ρεπετσάς, Χ. Κονδύλης, Ι. Στρατόπουλος, Γ. Λαθύρης, Β. Βελέντζας (77΄ Θ. Μάλλιος).

Ολυμπιακός Παναιτωλίου (προπονητής Β. Νταλάκος)

Δ. Καψιώχας, Γ. Τάσσιος, Α. Καλαμπαλίκης (67΄ Γ. Δογάνης), Η. Ρούτσι, Σ. Γκορόγιας (70΄ Κ. Καζάκος), Ι. Καπρέλης, Χ. Ντίνος (29΄Δ. Λατζούνης), Σ. Λιάπης, Β. Χαραλαμπόπουλος, Ν. Τσαντώνης, Β. Στραβομύτης.

https://kalyvia.gr/