Υπάρχουν θέσεις στις οποίες ο Παναιτωλικός είναι πλήρης. Ακόμη και εάν λείπει ένας παίκτης, το κενό του μπορεί να μη φανεί. Στην περίπτωση του Νίκολας Ματσόλα δεν είναι τόσο απλό. Όχι μόνο γιατί ο Αργεντινός έχει αφήσει έως τώρα καλές εντυπώσεις, αλλά κυρίως γιατί στο ρόστερ υπάρχει μόνο άλλος ένας κλασικός φορ.

Ο Παναιτωλικός επέλεξε το καλοκαίρι ως «ρεζέρβα» για την επίθεση τον Νίκο Βέργο και όλοι οι μικροί αποχώρησαν. Παρεμπιπτόντως, ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού πηγαίνει καλά στις προπονήσεις και γι’ αυτό ούτως ή άλλως κάποια στιγμή θα έπαιρνε την ευκαιρία του. Ενδεχομένως να το κάνει τώρα στο ματς με τη Λαμία.

Βέβαιο, όμως, δεν πρέπει να θεωρείται. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα του αντικαταστάτη του Ματσόλα, αφού στο υπάρχει η σκέψη και για παίκτη έκπληξη στην κορυφή της επίθεσης στο ματς της Δευτέρας (19/10). Το σίγουρο είναι πως ο Μάκης Χάβος καλείται να βρει λύση, αφού δεν θα έχει τον βασικό του επιθετικό λόγω θλάσης και για το επόμενο παιχνίδι εκτός απροόπτου. Η αρχική εκτίμηση κάνει λόγο για θλάση που θα τον κρατήσει εκτός για περίπου 20 μέρες.