Φινάλε για …καρδιακούς στο γήπεδο της Κατούνας, οπου η γηπεδούχος Αναγέννηση αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη ισοφάρισε έγκαιρα, και πήρε την πολύτιμη και πρώτη εντός έδρας νίκη με 2-1 επί του Ατρόμητου Αντιρρίου, που με την σημερινή εμφάνιση έδειξε ότι αδικείται από την θέση που κατέχει στον βαθμολογικό πίνακα.

Στον αγωνιστικό χώρο ο Ατρόμητος Αντιρρίου αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και προηγήθηκε στο 23΄με σκόρερ τον Γιαβρούτα.

Στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης ανέκαμψαν, έφεραν το ματς στα «ίσα» στο 53΄με τον Πετανίτη και πήραν το πολύτιμο εντός έδρας «τρίποντο» στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βασιλάρη. Το πέναλτι κέρδισε ο Μακρυπίδης, οποίος έκανε σουτ από το ύψος της περιοχής και πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα την απομακρύνει με το χέρι ο Ράπτης, που δέχθηκε και την κόκκινη κάρτα από τον ρέφερι της αναμέτρησης.

Διαιτητής : Γκιάφης

Βοηθοί: Καλαμπόκης, Λύσσαρης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αναγέννηση Στάνου (Σπαής-Καραβασίλης)

Λασπίτης, Βασιλάρης, Κοντός (77΄ Τσιλίκης), Σαλμάς, Μπακαδήμας, Αλπέντζος, Κοτρότσος(88΄Καρακασίδης), Πετανίτης, Νταλαπέρας(70΄Μασούρας), Γκόγκα (77΄Κόκκαλης) Μακρυπίδης

Aτρόμητος Αντιρρίου (Περικλής Παπαποστόλου)

Κορέντης, Παναγιωτόπουλος, Κάκκος Β., Ράπτης, Μαραγιάννης, Ζαχαρόπουλος, Ευθυμιόπουλος, Αμπντέλ Σαλάμ, Κατσίκας(77΄ Μπανιάς), Παπαποστόλου(91΄Ρουμπάτης), Γιαβρούτας

 

 

Ζυγουρίτσας, Παναγιωτόπουλος, Κάκκος Β., Αμπντέλ Σαλάμ, Μαραγιάννης, Ζαχαρόπουλος (90΄ Ρουμπάτης), Ευθυμιόπουλος, Κάκκος Ν. (62΄ Ψυχογιός), Κατσίκας (76΄ Μπανιάς), Παπαποστόλου, Γιαβρούτας.