Την νίκη με 2-0 πήρε ο Α.Ο. Ελαιοφύτου απέναντι στον Ολυμπιακό Αγρινίου 2018. Η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν πολύ καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και δημιούργησε τις ευκαιρίες να πάρει προβάδισμα στο σκόρ. Στην επανάληψη η ομάδα του Ελαιοφύτου ισορόπησε και κατάφερε να προηγηθεί στο σκόρ με κεφαλιά του Μπισμπίκη στο 54ο λεπτό. Στο 57ο λεπτό ο Ολυμπιακός έχασε διπλή ευκαιρία να φέρει το μάτς στα ίσια καθώς το σούτ του Κουντούλη τράνταξε το αριστερό δοκάρι του Νταλαπέρα και ο Π.Λιάτσος που πήρε το ριμπάουντ δεν κατάφερε να νικήσει τον Νταλαπέρα. Ο Ζαπαντιώτης στο 77′ είχε νέο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση κόρνερ για να έρθει ο Α. Τσιρογιάννης στο 83ο λεπτό με σούτ να κάνει το 2-0 που είναι και το τελικό σκόρ.

Πρίν την έναρξη του αγώνα η γηπεδούχοι βράβευσαν τον Γιώργο Ζαπαντιώτη για την προσφορά του στην ομάδα του Ελαιοφύτου, όταν αγωνίζονταν σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται πλέον στον Ολυμπιακό Αγρινίου.

Ροή του μάτς.

13′ Καλό σούτ το Ντζάνη μπλοκάρει ο Νταλαπέρας
26′ Φάουλ του Ζαπαντιώτη πάνω απο το δοκάρι ελάχιστα άουτ
28′ Σέντρα Κουντούλη κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι απο τον Γαλάνη ελάχιστα άουτ
30′ Φάουλ πάσα Ζαπαντιώτη στον Κουντούλη αυτός με κεφαλιά στρώνει στον προωθημένο Γαλάνη και αυτός μόνος με τον Νταλαπέρα δεν βρίσκει την μπάλα που καταλήγει άουτ
31′ Σούτ του Κοκοσούλα μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Κατσιάδας
54′ Γκόλ: Φάουλ απο αριστερά του Α. Τσιρογιάννη κεφαλιά του Μπισμπίκη η μπάλα στα δίχτυα του Κατσιάδα
57′ Συρτό σούτ του Κουντούλη μέσα απο την περιοχή η μπάλα χτυπάει στο αριστερό δοκάρι του Νταλαπέρα και φτάνει στον Π. Λιάτσο που πλασάρει και διώχνει σε κόρνερ ο Νταλαπέρας.
73′ Φάουλ του Ζαπαντιώτη μπλοκάρει ο Νταλαπέρας
77‘ Απευθείας κόρνερ απο αριστερά του Ζαπαντιώτη η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια απομακρύνεται απο τους αμυντικούς
83′ Γκόλ: Λάθος απο τους φιλοξενούμενους στον χώρο του κέντρο κερδίζει την μπάλα ο Α. Τσιρογιάννης και φεύγει στην κόντρα και απέναντι απο τον Νταλαπέρα με σούτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
87′ Καλό σούτ του Κουντούλη απο κοντά διώχνει με τα πόδια ο Νταλαπέρας

Συνθέσεις ομάδων:

Α.Ο. Ελαιοφύτου (Λάμπρος Καρδαράς): Νταλαπέρας, Δ.Τσιρογιάννης, Καλύβας, Χαραλάμπους, Μπισμπίκης, Μολώνης(84′ Κανιώτης), Ιωάννου (46 λ.τ. Χοτζα (80′ Καρανταλής)), Ζήσης, Α.Τσιρογιάννης, Κοκοσούλας, Γκούρλιας

Ολυμπιακός Αγρινίου 2018 (Παναγιώτης Γαλάνης): Κατσιάδας, Σαμψώνας, Γιαννοκώστας, Δράκος-Γαλάνης, Αθανασάκης, Ντζάνης, Ε. Λιάτσος (65′ λ.τ. Καρανταλής), Ανδρεαδάκης, Ζαπαντιώτης, Κουντούλης, Π. Λιάτσος (86′ Μαργαρίτης)

https://agrinio24.gr/