O Ναυπακτιακός Αστέρας ήταν καταιγιστικός στην έδρα της Θύελλας Πατρών και επιβλήθηκε με το ευρύ 5-2!

Η ομάδα του Δημήτρη Τομπάζη ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Νάκα μόλις στο 4’. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και κέρδισαν πέναλτι σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν με διαμαρτυρίες όμως ο Δρακόπουλος μίλησε και απέκρουσε και έσωσε τον Ναυπακτιακό από την ισοφάριση. Λίγο αργότερα όμως οι γηπεδούχοι θα ισοφαρίσουν με ωραία προσπάθεια του Ντίνου όμως λιγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Ναυπακτιακός με τον Σταυρόπουλο θα πάρει ξανά κεφάλι στο σκορ.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν παράσταση για ένα ρόλο με τον Νάκα με το ξεκίνημα και λίγο αργότερα θα κάνει το 1-3. Ο Σταυρόπουλος με ένα εξαιρετικό γκολ θα κάνει το 1-4 στο 49 και ο εξαιρετικός για ακόμη ένα παιχνίδι Νάκα θα σημειώσει ακόμη ένα γκολ πετυχαίνοντας το 5ο για τον Ναυπακτιακό και το τρίτο προσωπικό του. Στο 81 ο Τσίγκρηλας θα μειώσει σε 2-5 για την Θύελλα.

Ο Ναυπακτιακός αν και έμεινε με παίκτη λιγότερο δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα για να φτάσει στην πρώτη του όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι εύκολη νίκη.

Θύελλα Πατρών: Σιδέρης, Παναγόπουλος, Αδαμόπουλος, Τσιγρήλας, Δημητρίου, Αγουρίδης, Κατριβέσης, Πανίτσας, Ντίνος, Κωνσταντινίδης, Αγγελής.

Ναυπακτιακός Αστέρας: Δρακόπουλος, Καζανάς, Μπατσής, Ευαγγέλου, Καντάνης, Γκέτσι, Κονίδας, Μπλέτσας, Νάκα, Σταυρόπουλος.

 

Πηγή: nafpaktianews