Με το επιβλητικό 5-1 έφυγε από το Χαλκιόπουλο ο Άρης Λεπενούς.

Η ομάδα του Παναγιώτη Ασπρογιάννη έκανε κατάθεση πάθους και αγωνιστικότητας επικρατώντας με το θριαμβευτικό 5-1  επί του γηπεδούχου Ίναχου Βάλτου και απέδειξε ότι στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ήδη το ξεκίνημά του είναι εντυπωσιακό με 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στο αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης ο Κοκκώνης στο 15΄άνοιξε το σκορ για τον Άρη Λεπενούς. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν γρήγορα και 3 λεπτά αργότερα μετά από σέντρα του Αυγέρη, ο Μαργαρίτης ισοφάρισε.

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τον Άρη να προηγείται με 2-1 με σκόρερ και πάλι τον Κοκκώνη με κεφαλιά, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την εκτέλεση κόρνερ του Α. Θώδη.

Στο β΄ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Άρη Λεπενούς  συνέχισαν με πατημένο το γκάζι και πέτυχαν άλλα 3 τέρματα.

Στο 61΄ ο Ηλίας Κοκκώνης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Λιούλιου πέτυχε το τρίτο γκολ του Άρη, και στο 83΄ο Ν. Βαμβακάς αύξησε το δείκτη του σκορ σε 4-1 με σουτ. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Ι. Μουρτζιάπης

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Ίναχος τελείωσε τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές εξαιτίας της αποβολής του Μακρή στο 68΄με κόκκινη κάρτα.

Διαιτητής: Τσοπλάκος

Βοηθοί : Κακατσίδης, Ροδάτος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Ίναχος Βάλτου ( Βασίλης Ράπτης)

Νέστωρας, Μήτσος, Κοκκώνης(66΄Υφαντής), Ριζογιάννης Β, Κορδάτος (46΄Μακρής), Μαργαρίτης Θ, Μαργαρίτης Σ (58΄Ριζογιάννης), Μπαζούλας, Τσεκούρας, Αυγέρης, Κακιώρης (72΄Προύντζος)

Άρης Λεπενούς (Παναγιώτης Ασπρογιάννης)

Μήλιος, Μουρτζιάπης Ι , Πετανίτης(  84΄ Μουρτζιάπης Π)), Καρδαράς (71΄Κοσμάς), Τσοπανάς, Βαμβακάς Χ, Λιούλιος, Θώδης Σ., Θώδης Α.(59΄Βαμβακάς Ν), Κοκκώνης, Μπέλος (46΄ Πιστιόλης)