Οχτώ επίμαχες φάσεις σχολίασε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ από τα τέσσερα ματς που διεξήχθησαν την 6η αγωνιστική της Super League.

Ο Βρετανός επικεφαλής της ΚΕΔ διαφώνησε με την υπόδειξη πέναλτι του Μανούχου υπέρ του Ατρόμητου κόντρα στον Παναιτωλικό, σε ένα ματς που έγινε υπό το βλέμμα του άμεσου συνεργάτη του Βρετανού επικεφαλής της ΚΕΔ, Σνόντι, διότι ο ρέφερι από την ΕΠΣ Αργολίδας είναι υποψήφιος για διεθνής.

.Αναλυτικά ο σχολιασμός του Κλάτενμπεργκ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μανούχος υπέδειξε πέναλτι υπέρ του Ατρόμητου. Ο VAR Ευαγγέλου εξετάζοντας τη φάση προτείνει on field review τονίζοντας πως βλέπει τον παίκτη του Ατρόμητου να πέφτει πάνω στον αμυντικό του Παναιτωλικού και ότι δεν βρίσκει κανένας την μπάλα. Εν ολίγοις διαιτητής και VAR διαφώνησαν για τη φάση. Μάλιστα, ο Μανούχος κάνοντας το on field review είπε στον Ευαγγέλου ότι «εγώ δεν βλέπω αυτό Αγγελε» και επέμεινε στην αρχική του απόφαση.

Ο Κλάτενμπεργκ συμφωνεί με τον VAR Ευαγγέλου και διαφωνεί με την υπόδειξη του Μανούχου να δώσει πέναλτι τονίζοντας: «Ο επιτιθέμενος δεν θέλει να παίξει την μπάλα. Μετακινεί το πόδι του πάνω από την μπάλα και αυτό δημιουργεί την επαφή με τον αμυνόμενο».Στο 51’ ο Μανούχος έδωσε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Ταχάρ του Παναιτωλικού.

Ο Μανούχος απαντάει στις διαμαρτυρίες λέγοντας πως είναι σίγουρος. Ο VAR Ευαγγέλου επιβεβαιώνει την απόφαση του διαιτητή λέγοντας πως ο παίκτης του Παναιτωλικού κλωτσάει τον παίκτη του Ατρόμητου με τις τάπες.

Ο Κλάτενμπεργκ συμφωνεί απόλυτα με τον Μανούχο σε αυτήν την περίπτωση τονίζοντας πως ο Ταχάρ δεν πήγε σε καμία περίπτωση να παίξει την μπάλα.