Στην Παντάνασσα έγινε ένα πολύ δυνατό ματς , οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο και τελικά έμειναν στην ισοπαλία.

Ο Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας προηγήθηκε στο 24′ με τον 16χρόνο Κωνσταντοπουλο,  με ένα υπέροχο γκολ που από αριστερά , αφού πέρασε με τον ίδιο τρόπο αμυντικό και τερματοφύλακα περνώντας την μπάλα από πάνω,  σε κενή εστία με το κεφάλι άνοιξε το σκορ .

Πέντε λεπτά αργότερα μετά από σέντρα του Αρμύρα Ι. από δεξιά ο Κωνσταντόπουλος και πάλι  με κεφάλια έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με δύο σουτ που πέρασαν άουτ. Στην επανάληψη η ομάδα του Λεσινιου μπήκε πιο δυνατά,  πίεσε τους γηπεδούχους και στο 67′ με  δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή του Ντομη έγινε το 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν και το δεύτερο γκολ αλλά οι αμυντικοί και ο τερματοφύλακας του Χρυσού Αστέρα έδιωξαν κάθε προσπάθεια.

Διαιτητής : Προβίδας

Βοηθοί: Μπάκας, Κουτρομάνος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Παντάνασσας (Πάνος Ξανθόπουλος)

Πριτσούλης, Κεφαλας, Duhitrascu,(89΄Στρεμμένος) Ρέθι, Λιμάτσης Δ. (75΄Κουτσιαύτης), Καγιάντζας, Κωνσταντόπουλος, Σκάλλα, Κουμάσης, Limaci, Αρμύρας Ι (87΄Μυρισιώτης)

ΑΕ Λεσινίου (Μπανίλας)

Ελευθεράτος, Παπαθανασίου, Παπανικολάου (46΄Ράπτης), Γατσώρης, Κοντοπάνος Α., Παπαθανασίου Χ. (46΄Ντόμης), Παπαθανασίου Π. (89΄Αντωνόπουλος), Σαρδέλης, Κοντοπάνος Π., Ντόμης, Σεραφίγγος Ι.