Στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΑ πέρασε ο Παναγρινιακός.

Η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου νίκησε με 2-0 τον Όμηρο Νεοχωρίου, σε ένα ματς που το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο φινάλε του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς με την συμπλήρωση του πρώτου εικοσάλεπτου. Συγκεκριμένα ο Γκασούκας βρέθηκε απέναντι στον Μπαλάφα, αλλά  στέλνει την  μπάλα στο δοκάρι, και στην επαναφορά ο Παναγιωτόπουλος απομακρύνει με κεφαλιά σε κόρνερ

Στο 25΄ήταν η σειρά του Παναγρινιακού να «σημαδέψει» το δοκάρι!! Μετά από μπαλιά του Ντούλια, ο Σ. Φραγκούλης με σουτ στέλνει στο δοκάρι. Στην συνέχεια υπήρξε παιχνίδι κέντρου, και το ημίχρονο τελέιωσε δίχως τέρματα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν δυο ευκαιρίες για να βρεθούν μπροστά στο σκορ. Στο 60΄διαγώνιο σουτ του Καλογερόπουλου έφυγε άουτ, και δυο λεπτά αργότερα ο Ευθυμίου σούταρε επίσης  αουτ.

Ο Παναγρινιακός πήρε προβάδισμα στο 83΄ , με κοντινό σουτ του Βασιλογιάννη, μετά από όμορφο συνδυασμό Κούση και Νούλα.

Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στο φινάλε της αναμέτρησης με σκόρερ τον Αντωνόπουλο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο  λάθος εκτίμηση της μπάλας από τον Ξάνθη, μετά από ελεύθερο βολέ του Μπαλάφα.

Διαιτητής : Γκιάφης

Βοηθοί: Σούζας, Βασιλόπουλος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Όμηρος Νεοχωρίου (Χρήστος Ζαπάντης)

Δουλιώτης, Παπανικολάου, Μπαλαμπάνης, Ξάνθης, Παπαευθυμίου, Νικολογιάννης, Καλογερόπουλος (86΄Βαλτογιάννης), Τσιφοπανόπουλος, Γκασούκας, Παπαδόπουλος (73΄Γούργαρης), Ευθυμίου.

Παναγρινιακός (Βασίλης Ξανθόπουλος)

Μπαλάφας, Νούλας Σ., Καλοκαίρης, Παναγιωτόπουλος, Φραγκούλης Α., Σαμψώνας, Ντούλιας (46΄Βασιλογιάννης), Ψηφής (66΄Γκόλιας), Φραγκούλης Σ., Βασιλάρης, Κούσης (87΄Αντωνόπουλος)